Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cel putin 52 de morti in confruntari militare la periferia orasului Damasc

B1 B1,
Cel putin 52 de morti in confruntari militare la periferia orasului Damasc

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO) a anuntat ca in urma confruntarilor dintre grupurile rebele de la periferia estica a capitalei Siriei, Damasc, au murit cel putin 50 de combatanti si doi. continuă pe B1

ISIS a lovit din nou: uzina in flacari, la Bagdad. Cel putin 11 morti si 15 raniti

Cel putin 11 oameni, inclusiv cinci politisti, au fost ucisi intr-un atac comis de reteaua terorista Stat Islamic la o centrala de distributie a gazelor situata la periferia orasului irakian Bagdad,.

Cel putin 44 de morti si 90 de raniti in doua atentate cu bomba comise la Bagdad

Doua atentate cu bomba au avut loc marti la Bagdad, dintre care unul comis de o femeie kamikaze, provocand moartea a cel putin 44 de persoane si ranirea altor peste 90, au informat surse medicale si din cadrul politiei, relateaza Reuters si DPA. , preluate de Agerpres.

India: Cel putin 18 persoane au murit dupa ce un vas supraaglomerat s-a scufundat

Un vas supraaglomerat cu lucratori s-a scufundat in weekend in apropiere de o localitate din statul Bengalul de Vest, din estul Indiei, cel putin 18 persoane pierzandu-si viata, informeaza.

Bagdad: Cel putin 44 de oameni au murit si peste 90 au fost raniti in doua atentate

Cel putin 44 de oameni au murit si peste 90 au fost raniti in doua atentate comise in Bagdad, informeaza Reuters, care citeaza surse medicale si din cadrul politiei. Un prim atentat a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )