Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 7 morti si 57 de disparuti, in urma unei alunecari de teren

Antena3 Antena3,
Cel putin 7 morti si 57 de disparuti, in urma unei alunecari de teren

Cel putin sapte persoane au murit si 57 sunt in continuare disparute, la patru zile dupa o alunecare de teren care a lovit o companie miniera in nord-vestul Chinei, a relatat agentia oficiala Xinhua, preluata. continuă pe Antena3

Bilantul exploziilor devastatoare din China este de cel putin 50 de morti si 700 de raniti

Cel putin 50 de oameni au murit, iar alti aproximativ 700 au fost raniti in urma exploziilor devastatoare produse miercuri seara intr-o zona industriala din orasul chinez Tianjin, conform celui mai recent bilant, anuntat joi seara de autoritatile chineze, informeaza cotidianul The New York Times.

Bilantul exploziilor devastatoare din China: Cel putin 50 de morti si 700 de raniti

01- Cel putin 50 de oameni au murit, iar alti aproximativ 700 au fost raniti in urma exploziilor devastatoare produse miercuri seara intr-o zona industriala din orasul chinez Tianjin, conform celui.

Atentat cu masina capcana la Bagdad, soldat cu cel putin 60 de morti si 200 de raniti

Cel putin 60 de persoane au fost ucise si 200 au fost ranite azi in momentul in care un camion frigorific a explodat intr-o piata aglomerata din Sadr City, un cartier siit din nord-estul Bagdadului, au informat surse medicale si din cadrul politiei, transmite Reuters.

Statul Islamic, atacat de un grup islamist rival intr-un oras din Libia, cel putin 17 luptatori au fost ucisi

Cel putin 17 persoane au fost ucise joi in lupte grele dintre militantii Statului Islamic si un grup islamist rival in orasul Sirte, din centrul Libiei, controlat de SI, informeaza Reuters, citand locuitori din Sirte.

Biserica cere romanilor sa faca cel putin trei copii, din care unul pentru Biserica

Mitropolitul Clujului, Salajului si Maramuresului, IPS Andrei Andreicut, ii indeamna pe romani sa aiba cel putin trei urmasi. Afirmatia a fost facuta sambata, in fata a peste 30. 000 de oameni, la man.

Atac cu obuze lansat de Stat Islamic asupra orasului Sirt, din nordul Libiei: Cel putin 30 de persoane au murit

Cel putin 30 de persoane au murit, joi, intr-un atac al Statui Islamic, dupa ce gruparea jihadista a lansat obuze de artilerie asupra unui cartier al orasului Sirt, situat in nordul Libiei, anunta surse citate.

ATENTAT in Bagdad. Cel putin 60 de oameni au murit

Cel putin 60 de persoane au fost ucise si 200 au fost ranite, joi, cand un camion frigorific a explodat intr-o piata aglomerata din Sadr City, un cartier siit din nord-estul Bagdadului, au informat surse medicale si din cadrul politiei.

Tragedie pe Marea Mediterana. Cel putin 40 de imigranti decedati

Imigrantii, aflati la bordul unei nave in Marea Mediterana, au fost gasiti morti sambata, a anuntat Marina italiana, mass-media italiana precizand ca acestia au murit probabil sufocati in cala ambarcatiunii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )