Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua morti intr-un accident de autocar produs in centrul Spaniei.

România Liberă România Liberă,
Noua morti intr-un accident de autocar produs in centrul Spaniei.

Noua persoane au murit si alte cel putin 15 au fost ranite intr-un accident de autocar produs in centrul Spaniei, in apropiere de Avila, la nord de Madrid, au anuntat luni serviciie de interventie regionale, transmite Mediafax. Confirmam noua decese, cinci raniti grav si peste zece raniti usor in accidentul de autocar, a declarat pentru AFP o purtatoare de cuvant a serviciilor de interventie din regiunea de Castilla si Leon. Serviciile de interventie au anuntat intr-un comunicat ca au . continuă pe România Liberă

Cel putin noua morti si 21 de raniti intr-un accident de autobuz produs in centrul Spaniei

Cel putin noua persoane au murit si alte 21 au fost ranite grav, dupa ce un autobuz s-a rasturnat luni dimineata, in jurul orei 08. 30, in Avila, la nord de Madrid, potrivit editiei electronice a ziarului spaniol La Vanguardia. Potrivit primelor informatii, accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive.

O persoana a murit intr-un accident pe DN 1, la Romanesti. Doua masini au fost implicate

O persoana a murit intr-un accident de circulatie care s-a produs sambata dupa-amiaza pe DN 1, la Romanesti. Doua masini au fost implicate in accidentul rutier.

Procurorii care au vrut sa bage un liceu intr-o duba-autocar, specializati si in intimidarea bolnavilor de cancer

Echipa de procurori care s-a ocupat de cercetarea penala in cazul Bolintineanu este aceeasi cu cea care, in 2012, a lucrat in mod identic si in dosarul Retetelor false, in care noua medici si 20 de.

Doi barbati au murit in urma unui accident grav produs in Capitala

Doua persoane, in varsta de 30, respectiv 36 de ani au decedat in urma unui accident rutier care s-a produs in noaptea de duminica spre luni in Capitala.

Doi barbati au decedat in urma unui accident grav produs in Capitala

Doua persoane, in varsta de 30, respectiv 36 de ani au decedat in urma unui accident rutier care s-a produs in noaptea de duminica spre luni in Capitala.

Constanta. Doi copii, gasiti morti intr-un canal de colectare a apelor pluviale.

Doi copii cu varste de pana in 13 ani au fost gasiti morti, luni la pranz, intr-un canal de colectare a apelor pluviale aflat intre localitatile Valu lui Traian si Cumpana din judetul Constanta, scrie Mediafax. Primele date arata ca acestia ar fi mers la scaldat si s-au inecat. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Constanta, Anca Chirita, trupurile celor doi copii au fost gasite luni de un grup de muncitori aflati pe marginea autostrazii Bucuresti - Constanta, in apropierea .

Egipt: Cel putin 3 morti intr-un schimb de focuri intre militanti ai lui Morsi si militari egipteni

Militantii favorabili regimului Mohamed Morsi au fost implicati intr-un schimb de focuri cu militari egipteni, vineri, pe strazile din Cairo, relateaza AFP. Cel putin trei manifestanti au fost ucisi in acest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )