Libnet.ro
UNICEF

23:46

Cel putin 25 de morti in violentele din Egipt

Adevărul Adevărul,
Cel putin 25 de morti in violentele din Egipt

Douazeci si cinci de persoane au murit in violentele din Egipt, dintre care 19 in confruntarile dintre sustinatorii si opozantii presedintelui Mohamed Morsi, inlaturat de la putere miercuri seara de catre armata, au anuntat presa oficiala si surse din cadrul serviciilor de securitate, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Cel putin 25 de morti in violentele din Egipt

Douazeci si cinci de persoane au murit in violentele din Egipt, dintre care 19 in confruntarile dintre sustinatorii si opozantii presedintelui Mohamed Morsi, inlaturat de la putere de catre armata, au anuntat presa oficiala si surse din cadrul.

25 de persoane au murit in violentele din Egipt

Douazeci si cinci de persoane au murit in violentele din Egipt, dintre care 19 in confruntarile dintre sustinatorii si opozantii presedintelui Mohamed Morsi, inlaturat de la putere miercuri seara de catre armata, au anuntat presa oficiala si surse din cadrul serviciilor de securitate, relateaza AFP.

Violentele din Egipt, la cote maxime

Violentele din Egipt au atins cote maxime, in ultimele zile, existand ris and 172;cul ca revolta populatiei sa degenereze intr-o adevarata revolutie pentru rasturnarea regimului presedintelui Mohammed Morsi, potrivit unor experti in relatii internationale.

Egipt: Cel putin 3 morti intr-un schimb de focuri intre militanti ai lui Morsi si militari egipteni

Militantii favorabili regimului Mohamed Morsi au fost implicati intr-un schimb de focuri cu militari egipteni, vineri, pe strazile din Cairo, relateaza AFP. Cel putin trei manifestanti au fost ucisi in acest.

Virusul A(H1N1) face ravagii in nordul Chile: Cel putin 11 morti si sute de pacienti infectati

Colegiul Medical din Chile si-a exprimat joi ingrijorarile fata de raspandirea virusului AH1H1) in regiunea Tarapaca din nordul tarii, unde au fost semnalate de sapte ori mai multe cazuri decat in restul.

Violentele din Egipt, la cote maxime

Update 13:46 Adli Mansour a depus juramantul ca presedinte interimar Seful Curtii Constitutionale, Adli Mansour, a depus juramantul ca presedinte interimar. El a declarat ca va organiza alegeri anticipate.

Chile: cel putin 11 morti din cauza gripei aviare

Colegiul medical din Chile si-a exprimat, joi, ingrijorarea cu privire la propagarea virusului A H1N1 in regiunea Tarapaca nord), unde au fost inregistrate de sapte ori mai multe cazuri decat in restul tarii si unde au murit cel putin 11 persoane, relateaza AFP.

Egiptul da in clocot: Cel putin 16 morti intr-un atac asupra unei reuniuni a sustinatorilor lui Morsi

Saisprezece persoane au fost ucise in noaptea de marti spre miercuri, cand barbati neidentificati au atacat o reuniune a sustinatorilor presedintelui egiptean Mohamed Morsi la Cairo, a anuntat Ministerul.

Cel putin 16 morti, intr-un atac asupra unei reuniuni a sustinatorilor lui Mohamed Morsi la Cairo

Saisprezece persoane au fost ucise in noaptea de marti spre miercuri, cand barbati neidentificati au atacat o reuniune a sustinatorilor presedintelui egiptean Mohamed Morsi la Cairo, a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP.

Egipt. 25 de persoane au murit in violentele din ultimele zile

Douazeci si cinci de persoane au murit in violentele din Egipt, dintre care 19 in confruntarile dintre sustinatorii si opozantii presedintelui Mohamed Morsi, inlaturat de la putere miercuri seara de catre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )