Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cel putin trei raniti, in urma unui conflict intre doua familii de romi intr-un cartier marginas al Buzaului

Hotnews Hotnews,
 Cel putin trei raniti, in urma unui conflict intre doua familii de romi intr-un cartier marginas al Buzaului

Mai multe persoane, intre care o fata de 13 ani, au fost ranite marti seara in urma unui conflict izbucnit intr-un cartier marginas al orasului Buzau intre doua familii de etnie roma. Una dintre victime are capul spart in urma unei loviri de ciocan iar minora este taiata la mana, cel mai probabil cu un cutit, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Trei tineri au ajuns la spital in urma unui conflict in sectorul 3 al Capitalei; Politia face cercetari pentru tentativa de omor

Trei tineri au ajuns la spital in urma unui conflictcare a avut loc sambata seara, in sectorul 3 al Capitalei, Politia facand cercetari pentru tentativa de omor.

Vladimir Putin avertizeaza asupra riscului unui conflict de anvergura in Peninsula Coreea

Situatia din Peninsula Coreea s-a acutizat si se afla la limita unui conflict de anvergura, considera presedintele rus Vladimir Putin, argumentand intr-un articol aparut ieri ca numai un dialog fara conditii prealabile poate rezolva criza nord-coreeana, relateaza RIA Novosti si DPA.

CCR ar trebui sa admita existenta unui conflict constitutional intre Parchet si Senat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a apreciat ieri ca in ipoteza sesizarii Curtii Constitutionale pe tema existentei unui conflict intre puteri, Curtea va decide ca nimeni nu poate refuza sa se prezinte in fata unei comisii parlamentare de ancheta, potrivit unei surse din presa.

Tragedie in Constanta! O fetita de sase ani a murit in urma unui incendiu

Un copil a ars de viu, iar alte trei persoane au ajuns in stare grava la spital in urma unui incendiu de proportii care a izbucnit la o rulota. Interventia pompierilor a fost ingreunata de.

Trafic ingreunat pe Valea Oltului duminica dupa-amiaza, in urma unui accident rutier in care cinci persoane au fost ranite

Drumul national 7 este partial blocat, duminica dupa-amiaza, in judetul Valcea, intre localitatile Brezoi si Calimanesti, in urma unui accident rutier produs la kilometrul 202 si in care cinci persoane au fost ranite, informeaza News. ro.

Atac armat la o scoala din Moscova. Cel putin patru persoane au fost ranite, dupa ce un adolescent de 15 ani a inceput sa traga focuri de arma si a lansat mai multe grenade fumigene

Oficialii rusi au anuntat ca cel putin patru persoane au fost ranite marti dimineata, dupa ce un adolescent a inceput sa traga focuri de arma si a lansat mai multe grenade fumigene intr-o.

Un barbat a murit si cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier din judetul Mures (FOTO)

Un barbat s-a stins din viata si alte cinci persoane au fost ranite sambata, in urma unui accident rutier, care a avut loc in localitatea muresana Nazna. Soferul unui microbuz care.

Stare de urgenta in Los Angeles. Cel putin 2.000 de hectare de padure si vegetatie au fost mistuite de foc

Pericol tot mai mare in apropiere de Los Angeles, din cauza unui incendiu de vegetatie, unde primaria a declarat stare de urgenta. Mii de oameni care traiesc intr-o suburbie a metropolei au fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )