Libnet.ro
UNICEF

05:30

Celalalt Steve, nebunul dupa Microsoft. Cine este Steve Ballmer, cel care se retrage de la sefia companiei dupa 13 ani

Adevărul Adevărul,
Celalalt Steve, nebunul dupa Microsoft. Cine este Steve Ballmer, cel care se retrage de la sefia companiei dupa 13 ani

Steve Ballmer a anuntat astazi, 23 august, ca se va retrage in urmatorul an din postul de CEO al Microsoft. Postul detinut de 13 ani va fi ocupat de cineva din interiorul companiei, dar care nu a fost inca numit. Stilul sau controversat l-a facut celebru pe Ballmer, intr-un moment greu pentru Microsoft. continuă pe Adevărul

E prima data dupa 1989, cand un deputat al partidului de la putere isi exercita atat de grobian prietenia cu premierul. Vezi cine este

Postul de televiziune RTV, patronat de deputatul Sebastian Ghita, refuza sa-si schimbe sigla dupa ce a fost atentionat de CNA, pentru ca PSD-istul profita astfel de pe urma relatiei pe care o are cu premierul,.

Cine este Legia Varsovia, adversara Stelei in play-off-ul Ligii Campionilor

Formatia Legia Varsovia, adversara Stelei in play-off-ul Ligii Campionilor, a ajuns in aceasta faza a competitiei dupa ce a eliminat campioanele Tarii Galilor, TNS, 3-1 in deplasare si 1-0 acasa, si Norvegiei, Molde FK 1-1 in deplasare si 0-0 pe teren propriu).

Cine este Nini Sapunaru, propunerea lui Crin Antonescu pentru portofoliul Transporturilor

Deputatul PNL Nini Sapunaru, propunerea presedintelui Crin Antonescu pentru Ministerul Transporturilor, are 50 de ani si este la al patrulea mandat de deputat. A absolvit in 2000 Academia de Studii Economice.

Cine este Alin Popoviciu, deputatul PDL care propune organizarea unui concurs Miss Parlament

Deputatul PDL Alin Popoviciu, care a anuntat marti ideea organizarii unui concurs Miss Parlament, nu este la prima initiativa controversata. Aflat la al doilea mandat de deputat, Popoviciu a reusit sa imbine carierea politica cu cea de om de afaceri si s-a remarcat pe scena politica propunand proiecte de lege controversate si intrand in conflict cu colegii de partid. De numele lui Popoviciu se leaga celebra intiativa legislativa care prevede castrarea chimica a pedofiliilor blocata de mai bine de 2 ani in Parlament), dar si conflictul cu Gheorghe Falca, primarul de Arad care l-a catalogat drept un bou care face partidul de ras.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )