Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cele doua mari secrete ale lui Ponta

România Liberă România Liberă,
Cele doua mari secrete ale lui Ponta

Vom vorbi aici de linia de comunicare si de linia de decizie. Agenda publica semi-secretizata a lui Victor Ponta are o stransa legatura cu deciziile netransparente pe care Guvernul condus de Victor Ponta le ia. Prima e un simptom care o tradeaza - anticipat, cum altfel? - pe cea de-a doua. in ambele cazuri, daunele aduse Romaniei sunt incalculabile, iar stilul asta de a conduce o tara nu e deloc specific democratiilor functionale. continuă pe România Liberă

Tinerii sub 30 de ani cu cele mai mari salarii din Romania: fotbalistii conduc topul

Cele mai mari salarii din economie incasate de tineri sub 30 de ani sunt adjudecate de fotbalisti profesionisti, ale caror remuneratii lunare ajung la 170. 000 lei brut 38. 500 de euro), potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii la solicitarea.

Suedia: Cele doua victime ale atacului de luni din magazinul Ikea sunt un tanar de 28 de ani si mama lui

Un barbat de 28 de ani si mama sa in varsta de 55 de ani sunt cele doua victime ale atacului de luni din magazinul Ikea din Suedia. Cele doua persoane au fost injunghiate mortal. Putem confirma ca persoanele.

Cele mai mari pensii din Romania

18 bucuresteni si doi aradeni incaseaza cele mai mari pensii publice din Romania. Cea mai mare pensie a fost virata in luna iunie de Casa de Pensii catre un bucurestean din sectorul 1, in cuantum brut de .

Cine sunt cele doua mostenitoare ale Coroanei Romaniei

Decizia Majestatii Sale Regelui Mihai I al Romaniei de a retrage nepotului sau, Nicolae, titlul de Principe al Romaniei si apelativul de Alteta Regala, precum si excluderea sa din Linia de Succesiune la Coroana Romaniei confera o noua importanta celor doua nepoate ale Regelui care fac parte din Familia Regala.

Topul domeniilor din economia romaneasca cu cele mai mari scaderi salariale in 2015

Salariile romanilor au scazut dupa prima jumatatea a anului 2015 in majoritatea domeniilor de activitate din economie, insa cele mai afectate par a fi domeniile agricultura si industrie prelucratoare, cea mai mare reducere fiind de 17,8% in doar sase.

Noi tensiuni intre cele doua Corei. Seulul acuza Phenianul ca a amplasat mine antipersonal in zona demilitarizata

Tensiunile din Peninsula Coreeana, divizata in doua state cu regimuri diferite, s-au intensificat dupa ce Seulul democrat) a acuzat Phenianul comunist) ca a amplasat minele antipersonal care au mutilat doi dintre militarii sai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )