Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cele mai bine sfaturi pentru curatarea corecta a tenului, in functie de tipul lui

Antena3 Antena3,
Cele mai bine sfaturi pentru curatarea corecta a tenului, in functie de tipul lui

Indiferent de tipul de ten, curatarea adecvata este o parte vitala a ingrijirii. Pe fata se aduna murdarie, celule moarte si microbi care vor bloca porii si vor cauza puncte negre si cosuri. Crema hidratanta si. continuă pe Antena3

Cele mai bune sfaturi pentru curatarea corecta a tenului, in functie de tipul lui

Indiferent de tipul de ten, curatarea adecvata este o parte vitala a ingrijirii. Pe fata se aduna murdarie, celule moarte si microbi care vor bloca porii si vor cauza puncte negre si cosuri. Crema hidratanta si machiajul nu vor avea efectul scontat pe o fata care nu este curata.

Nu ti-ai dori sa fii aic: tarile cu cele mai rele conditii pentru angajati. Unde se claseaza Romania?

Confederatia Internationala a Sindicatelor ITUC) a analizat tarile in care este cel mai rau sa fii angajat. Muncitorii din 53 de tari au ramas fara loc de munca pentru ca au incercat sa negocieze conditii mai bune de munca. In majoritatea cazurilor,.

Nu ti-ai dori sa fii aici: tarile cu cele mai rele conditii pentru angajati. Unde se claseaza Romania?

Confederatia Internationala a Sindicatelor ITUC) a analizat tarile in care este cel mai rau sa fii angajat. Muncitorii din 53 de tari au ramas fara loc de munca pentru ca au incercat sa negocieze conditii mai bune de munca. In majoritatea cazurilor,.

Este mai bine sa fii norocos decat inteligent

Printre laude si multumiri, premierul Victor Ponta a scapat, vineri, o fraza care da, cu adevarat, masura succesului ofertei Electrica: Este mai bine sa fii norocos decat inteligent.

Judecatorii au dat motivarea in dosarul Zambaccian, dupa mai bine de 6 luni de la condamnare

Dupa mai bine de 6 luni de la pronuntarea deciziei de condamnare a lui Adrian Nastase la 4 ani de inchisoare, Curtea Suprema a publicat motivarea in dosarul Zambaccian. Judecatorii spun ca fostul premier a primit.

Cele mai vechi exemple de desene erotice. descoperite pe o insula din Grecia

Pe o insula din Marea Egee au fost descoperite cele mai vechi exemple clare de inscriptii erotice, executate pe stanci acum peste 2500 de ani. Locul, celebru pana in prezent pentru o necropola din Grecia Antica, rezerva acum noi surprize, dovedind ca locuitorii erau extrem de sofisticati, scrie The Guardian.

Cele mai amuzante 10 citate despre dragoste

De cele mai multe ori nu reusim sa ii transmitem persoanei iubite tot ceea ce simtim pentru ea si ajungem sa scoatem cateva perle pe gura care fie sunt interpretate gresit, fie starnesc rasul persoanei iubite.

Uzbekul Irmatov a devenit arbitrul cu cele mai multe meciuri conduse la Cupa Mondiala

Uzbekul Ravsan Irmatov a devenit arbitrul cu cele mai multe meciuri conduse la Cupa Mondiala, depasindu-i pe francezul Joel Quiniou, uruguayanul Jorge Larrionda si mexicanul Benito Archundia. Sambata, Irmatov a.

Sansa ideilor romanesti de a triumfa in Europa: competitia care premiaza cele mai interesante proiecte de cloud

Companiile din Romania au sansa de a se inscrie si castiga una dintre cele mai interesante competitii europene: Eurocloud Awards. Aceasta este axata pe dezvoltarea solutiilor bazate pe cloud.

Infractiunile zilei, sub lupa: cele mai importante cazuri de coruptie si de evaziune fiscala

Cazurile de coruptie, de evaziune fiscala si alte infractiuni sunt din ce in ce mai des intalnite. Printr-o analiza sumara, putem inventaria zeci de cazuri descoperite simultan in diverse locuri din Romania si din lume. IatA care sunt cele mai recent descoperite cazuri de evaziune fiscala, luare de mita si frauda, care implica politicieni, oameni de afaceri sau chiar statul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )