Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele mai bune alimente care ajuta la frumusete

România Liberă România Liberă,
Cele mai bune alimente care ajuta la frumusete

Multe dintre noi nu stim ca multe dintre alimentele pe care le consumam zilnic pot fi folosite si ca metode de infrumusetare. continuă pe România Liberă

Cele mai bune alimente pentru slabit vara! Cum te ajuta sa dai jos kilogramele in plus

In ciuda a ceea ce se crede, alimentele recomandate prin diverse mijloace pentru a fi consumate vara nu sunt indicate in marea lor majoritate. Acest lucru se intampla din cauza ca majoritatea acestor alimente sunt foarte.

Cele mai bune alimente pentru slabit vara! Cum te ajuta sa dai jos kilogramele in plus

In ciuda a ceea ce se crede, alimentele recomandate prin diverse mijloace pentru a fi consumate vara nu sunt indicate in marea lor majoritate.

Cele mai bune fotografii ale anului facute cu iPhone

Acum doua zile s-au acordat premiile iPhone Photography Awards, pentru cele mai bune fotografii realizate cu acest dispozitiv mobil. Imaginile sunt spectaculoase, desi sunt facute doar cu un telefon mobil. Premiile se acorda anual de acum sapte ani incoace si fiecare castigator al fotografiei anului primeste un iPad Air, iar castigatorii la fiecare categorie vor primi un lingou de aur. Prea multe cuvinte strica. Mai jos aveti fotografiile castigatoare. Fotograful anului Julio Lucas SUA Locul secund Jose [].

Cele mai bune 10 proiecte de la Scoala Altfel, premiate de Ministerul Educatiei

Cele mai bune 10 proiecte desfasurate anul acesta in saptamana Scoala Altfel7 - 11 aprilie)au fostpremiate miercuri de ministrul Educatiei, Remus Pricopie, toate organizate de scoli din tara.

Cele mai bune decapotabile pentru calatoriile lungi

Ce poate fi mai placut decat sa simti cum vantul iti flutura parul in timp ce decapotabila ta toarce linistita in drum spre o vacanta? in ultimii ani, decapotabilele au devenit mult mai elegante, rapide si foarte usor de conduc, chiar daca conditiile meteo sunt nefavorabile.

Complexul Oltenia sustine ca a obtinut cele mai bune preturi pentru energia vanduta pe OPCOM

Complexul Energetic Oltenia CEO) a extras 47,80 de milioane de tone de carbune si a produs 27 de terrawati in primii doi ani de functionare, se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul gigantului energetic.

Cele mai grave greseli pe care le faci cu banii tai la orice varsta

Toata lumea face greseli cand vine vorba de finantele personale si administrarea banilor. Fie nu economisim indeajuns de mult, fie cheltuim prea mult pe ceva inutil. Totusi, in functie de varsta, aceste greseli se diversifica si se schimba. Care sunt cele mai importante erori pe care le facem de la 20, la 60 de ani?.

Utile: Cum se manifesta una dintre cele mai frecvente boli de vara; Avertizarea specialistilor. Un produs de infrumusetare pe care il folosesc majoritatea femeilor contine substante cancerigene; Alimente care distrug dantura

Cremele nu protejeaza pielea impotriva cancerului. Produsele de protectie solara, chiar si cele cu un factor maxim de protectie SPF), nu constituie o metoda sigura de prevenire a cancerului de piele, au descoperit cercetatorii. Chist ovarian. Cand e necesara operatia? Chisturile pe ovare pot nelinisti orice femeie. In cele mai multe cazuri, acestea nu sunt grave, insa sunt si situatii cand operatia este singura solutie de tratament.

Topul asiguratorilor cu cele mai multe reclamatii inregistrate in primul trimestru din 2014: Clasamentul este deschis de Astra Asigurari

Autoritatea pentru Supravegherea Financiara a publicat, joi, topul asiguratorilor care au primit cele mai multe reclamatii in primul trimestru al anului, clasamentul fiind deschis de Astra Asigurari, Euroins si.

Echipa Romaniei a luat cele mai multe premii, 21 in total, la Olimpiada Internationala de Limba Rusa

Lotul olimpic al Romaniei a adus tarii, anul acesta, 21 de premii, inclusiv un premiu de excelenta, cele mai multe medalii dintre echipele nationale prezente la cea de-a XIII-a editie a Olimpiadei Internationale de Limba Rusa. Competitia s-a desfasurat in perioada 6-11 iunie, la Moscova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )