Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cele mai bune echipe si proiecte la Innovation Labs 2016 in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune echipe si proiecte la Innovation Labs 2016 in Bucuresti

Primul hackathon pentru Innovation Labs 2016 s-a desfasurat in Bucuresti, iar acum stim ce echipe au impresionat juriul. Urmeaza alte trei orase. continuă pe Adevărul

Cele mai bune fitness trackere pentru 2016

Bratarile de fitness sunt o sursa excelenta de motivatie pentru activitatea sportiva de care avem nevoie in fiecare zi. Ele iti ofera informatii precise despre cum te misti, cum mananci si cum dormi, si te provoaca sa iti creezi cel mai sanatos stil de.

FOTO: Top 20 cele mai bune imagini medicale ale anului

Wellcome Image a anuntat, astazi, cele 20 de fotografii medicale finaliste ale premiilor anuale. Castigatorii alesi de juriu vor fi anuntati pe 15 martie, dar pana in august este deschis si un vot al publicului.

Cele mai asteptate trei filme romanesti in 2016

Dupa o pauza de patru ani, Cristian Mungiu revine cu o noua pelicula, Fotografii de familie, o coproductie Romania-Franta-Belgia care spune o poveste despre respon-sabilitatile vietii de parinte, dupa cum a marturisit cineastul roman pentru publicatia Screendaily. Mungiu, regizor si scenarist al peliculei, nu se indeparteaza de tema generala a filmelor sale de pana acum si alege o poveste a carei actiune se desfasoara intr-un oras de provincie din Romania, unde toata lumea cunoaste pe toata lumea, iar productia se concentreaza asupra rolului principal masculin, un doctor.

ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII 2016. Cele mai frumoase mesaje de ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII pe care sa le trimiti mamei

Google sarbatoreste ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII cu un logo special. Iata cele mai frumoase ZIUA INTERNATIONALA A FEMEIIZIUA INTERNATIONALA A FEMEII.

MESAJE DE 8 MARTIE 2016. Cele mai frumoase MESAJE DE 8 MARTIE pe care sa le trimiti mamei

Google sarbatoreste ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII cu un logo special. Iata cele mai frumoase MESAJE DE 8 MARTIEMESAJE 8 MARTIE Urari pentru mameO mama atat de minunata ca tine mer.

MESAJE DE 8 MARTIE. Cele mai calde MESAJE DE 8 MARTIE

Ziua Internationala a Femeii este celebrata de Google cu un doodle special. Prilej perfect pentru a trimite cele mai calde MESAJE DE 8 MARTIE. MESAJE DE 8 MARTIE Draga mama, de ziua.

MESAJE PENTRU MAMA 2016. Cele mai frumoase MESAJE PENTRU MAMA

Google sarbatoreste ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII cu un logo special. Iata cele mai frumoase MESAJE PENTRU MAMA MESAJE PENTRU MAMA. MESAJE 8 MARTIE Urari pentru mame O mama atat de.

DOCUMENT Piata asigurarilor a revenit pe crestere in 2015 si a atins maximul ultimilor sase ani/Allianz-Tiriac, Omniasig si Groupama au avut cele mai mari venituri

Piata asigurarilor a inversat anul trecut trendul de scadere din perioada 2013-2014 si a incheiat 2015 cu un volum al primelor brute subscrise de 8,75 miliarde de lei incluzand contributia Astra pe semestrul I 2015), in crestere cu 8,2% fata de nivelul din anul anterior, a anuntat luni ASF. Pe 26 august 2015, ASF a decis retragerea autorizatiei de functionare si solicitarea intrarii in procedura de faliment a Astra. Urmatorul termen fixat in procesul prin care se judeca cererea de intrare in faliment este 24 martie 2016. Cele mai mari cinci societati de asigurare ramase pe piata - Allianz - Tiriac, Omniasig, Groupama, Asirom si Euroins - concentreaza aproape 50% din volumul primelor brute subscrise.

Piata imobiliara din Alba: tendintele anului 2016. Care sunt cele mai solicitate apartamente

Majoritatea proprietatilor imobiliare tranzactionate in anul 2015 au fost apartamente din blocuri de locuinte cu valori sub 60. 000 de euro, in limita programului Prima Casa. Cele mai multe imobile vandute si cumparate au fost intre 20. 000 de euro si 50. 000 de euro.

Afaceri pe tocuri: peste 600.000 de femei sunt antreprenoare in Romania, iar cele mai multe se ocupa de buticuri si service-uri auto

Afacerile tot urca in Romania, inclusiv cele pe tocuri - peste 600. 000 de femei au propria firma sau sunt implicate intr-o firma. Cele mai multe romance au buticuri comert) si service-uri auto, potrivit datelor oferite de Oficiul National.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )