Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cele mai bune mame au 10 lucruri in comun

Hotnews Hotnews,
 Cele mai bune mame au 10 lucruri in comun

Cele mai bune mame isi pun intrebari. Multe. Nu e un secret faptul ca mamele isi pun tot felul de intrebari si se chestioneaza adesea daca sunt sau nu cele mai bune mame. De multe ori, insa, ne criticam prea mult si uitam faptul ca suntem niste mame extraordinare! Avem tendinta de a ne compara cu alte mame sau de a ne indoi de abilitatile noastre de lucrurile corect pentru a creste copii sanatosi si fericiti. continuă pe Hotnews

Cele mai bune filme de groaza de vazut in 2016

Ne plac filmele de groaza, dar prea putine sunt intr-adevar reusite. Anul acesta se anunta bogat in astfel de productii, asa ca am pregatit o lista cu cele mai bune filme de groaza din 2016, pe care nu ar trebui sa le ratezi, mai ales daca te pasioneaza genul. Cele mai bune filme de groaza [].

Cele mai bune casti de realitate virtuala, pentru orice buget

A treia realitate vine peste noi nimeni nu stie inca daca va fi un tsunami sau doar un val numai bun pentru surfing, insa un lucru este sigur cele mai mari companii de tehnologie si Internet din lume arunca ce au mai bun in joc, in.

Cele mai bune locuri pentru party-uri reusite, din Tenerife

Toata lumea stie ca cel mai bun loc din Tenerife in care poti dansa pana dimineata, este Playa de las Americas, chiar daca nu este neaparat adevarat. Chiar daca esti un party-maniac, in cautare.

Cele mai gustoase si mai hranitoare mancaruri de post: trei retete usor de preparat

Preparatele de post trebuie sa fie hranitoare si gustoase, lucru posibil daca tinem cont de ingredientele folosite. Printre cele mai nutritive, dar si satioase se numara ciupercile, fasolea si nautul, pe baza carora se pot pregati mancaruri consistente si bune.

Cele mai ieftine cartiere ale Capitalei: aici preturile locuintelor nu depasesc 1.000 euro pe metru patrat

Cele mai accesibile cartiere din Capitala sunt Rahova 824 de euro pe metru patrat), Berceni 943 de euro pe metru patrat), Militari 953 euro pe metru patrat), Drumul Taberei 975 euro pe metru patrat) si Colentina 975 de euro pe metru patrat),.

Un sef de la Rutiera a dat una dintre cele mai inedite spagi: un pat

Seful Biroului Rutier din Vaslui a dat una dintre cele mai inedite spagi din istoria dosarelor DNA: un pat din lemn de frasin. Cel care ar fi primit mita este un comisar-sef de la Bucuresti care fusese in.

FOTO Cum arata si cand isi va deschide portile unul dintre cele mai moderne complexe termale din Romania, construit cu peste 15 milioane de euro de la UE

Unul dintre cele mai moderne complexuri termale din vestul Romaniei, in valoare de peste 15 de milioane de euro, isi va deschide portile in luna mai. Complexul Wellness Termal Nymphaea Oradea, construit cu bani europeni pe locul fostului strand municipal, va rivaliza cu cele din strainatate.

Seful misiunii FMI: Legea darii in plata poate periclita dreptul la proprietate, exista masuri mai bune pentru clienti

Legea darii in plata, in forma adoptata de Senat, poate periclita dreptul la proprietate si submina increderea investitorilor straini in economia romaneasca, a declarat luni Reza Baqir, seful misiunii FMI pentru Romania, in cadrul conferintei in care a prezentat concluziile vizitei efectuate la Bucuresti in perioada 2-15 martie. Baqir considera ca exista masuri mai bune pentru a-i proteja pe clientii bancilor aflati in dificultate.

Cum s-au trezit valcenii cu OZN-uri in casa si teroristii la geam. Cele mai ciudate reclamatii la 112

In topul celor mai ciudate sesizari inregistrate in ultima perioada la numarul de urgenta 112 se numara cea a unei femei din Ramnicu Valcea care a sustinut ca teroristii sunt la.

Barbatul care a crescut in orfelinat, iar acum are 50 de inventii brevetate. Vreau acum sa fac cele mai tari microfoane cu sistem de navigare prin satelit

Liviu Minescu, originar din Arges, a avut o copilarie zbuciumata insa s-a luptat cu viata, iar acum este unul dintre cei mai cunoscuti inventatori de ansamble, microfoane cu memorie interna, baterii. Cele mai cunoscute realizari ale sale sunt diplomatul cu energie electrica si microfonul capabil sa filmeze si sa stocheze mii de melodii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )