Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2012

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2012

Wall-Street. ro va invita intr-o calatorie gastronomica in jurul lumii alaturi de topul celor mai bune restaurante dinBucuresti, intocmit de Restograf . continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai mici masini din lume, scoase la licitatie in Statele Unite

NSU Prinz, Peel 50, Messerschmitt KR sau Vespa Ape sunt nume puse la loc de cinste, printre cele mai exotice masini din lume si peste 100 vor ajunge la licitatia muzeului Bruce Weiner din Georgia, anul viitor, scrie.

CFA Romania a premiat cele mai bune articole economice si lucrari de cercetare

Evenimentul de decernare a premiilor CFA Romania a avut loc in data de 12 decembrie, in parteneriat cu Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, conform unui comunicat de presa.

Cele mai bune pozitii de sex pentru diverse situatii

Indiferent de problema, este imposibil sa nu se gaseasca o solutie. Acelasi lucru se poate spune si despre sex. Fie ca vreti sa aveti un bebelus, partenera aredureri la penetrare sau partenerul este slab sau.

Apple dezvaluie cele mai apreciate aplicatii de pe App Store din 2012

Apple a facut publice aplicatiile ce s-au bucurat de cel mai mare succes in 2012, iBooks, filme, muzica si show-uri TV. Sectiunea este un eveniment annual ce contine atat alegeri editoriale, le Apple, cat si cele mai bine vandute aplicatii din fiecare.

FOTO Una dintre cele mai frumoase actrite, surprinsa de paparazzi fara machiaj. Vezi cum arata.

Una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, Mila Kunis, a fost surprinsa de paparazzi fara machiaj in timpul unei plimbari de dimineata cu iubitul ei si cainele. Mila Kunis si Ashton Kutcher formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz si sunt urmariti de paparazzi in fiecare zi. Cu toate acestea, in afara platourilor de filmare, cei doi actori arata ca doi oameni obisnuiti si au activitati normale pentru orice cuplu. Citesti si FOTO Frumusete naturala sau Photoshop: .

Vanzarile auto din UE, la cel mai redus nivel din ultimii 19 ani

Vanzarile de autoturisme noi din Uniunea Europea-na au scazut, in perioada ianuarie - noiembrie 2012, pana la cel mai redus nivel din ultimii 19 ani, ca urmare a recesiunii din zona euro, cele mai afectate companii din regiune fiind PSA Peugeot Citroen, Renault SA si Fiat SpA.

Cel mai rapid roman din lume a fost scris la Bucuresti. Performanta, inscrisa pentru validare ca record mondial la Guiness Book

Mos Craciun Co. Cel mai rapid roman din lume este titlul volumului redactat in doar 5 ore si 35 de minute de 53 de scriitori, sambata, la Universitatea din Bucuresti, premiera mondiala fiind inscrisa pentru validare ca record in Guinness Book of Records, informeaza un comunicat citat de Mediafax.

Cronologie: Cele mai sangeroase incidente armate din institutiile scolare si universitare

Atacul comis vineri intr-o scoala primara din Connecticut nord-estul SUA), soldat cu 27 de morti, dintre care majoritatea copii, este unul dintre cele mai sangeroase din ultimii 20 de ani din institutiile scolare si universitare, relateaza AFP, care prezinta o cronologie a acestor incidente.

Romanii incearca sa scrie cel mai rapid roman din lume

Aproximativ 50 de autori vor incerca sa scrie cel mai rapid roman din lume, in cadrul unui eveniment care va avea loc sambata, la Universitatea din Bucuresti, informeaza un comunicat citat de Mediafax.

Romanii incearca sa scrie cel mai rapid roman din lume. Intre autori: Florin Iaru, Marius Chivu sau Matei Plesu

Aproximativ 50 de autori vor incerca sa scrie cel mai rapid roman din lume, in cadrul unui eveniment care va avea loc sambata, la Universitatea din Bucuresti, informeaza un comunicat citat de Mediafax.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )