Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cele mai bune sfaturi pentru un machiaj rapid si fara cusur

Antena3 Antena3,
Cele mai bune sfaturi pentru un machiaj rapid si fara cusur

Se pare ca timpul, cel mai delicat element al vietii, tinde sa devina si cel mai pretios in ultima vreme, intrucat agitatia vietii cotidiene iti poate rapi ore intregi astfel incat, de cele mai multe ori, esti pusa in. continuă pe Antena3

Cele mai bune sfaturi pentru curatarea corecta a tenului, in functie de tipul lui

Indiferent de tipul de ten, curatarea adecvata este o parte vitala a ingrijirii. Pe fata se aduna murdarie, celule moarte si microbi care vor bloca porii si vor cauza puncte negre si cosuri. Crema hidratanta si machiajul nu vor avea efectul scontat pe o fata care nu este curata.

Cele mai bine sfaturi pentru curatarea corecta a tenului, in functie de tipul lui

Indiferent de tipul de ten, curatarea adecvata este o parte vitala a ingrijirii. Pe fata se aduna murdarie, celule moarte si microbi care vor bloca porii si vor cauza puncte negre si cosuri. Crema hidratanta si.

Cele mai bune si proaste momente de la Wimbledon

Editia 2014 a Wimbledon este deja in istorie, moment pentru a trece in revista cele mai bune si cele mai proaste momente din acest turneu. Simona Halep intra si ea in top.

Cele mai bune tablete Samsung au ajuns in Romania: cum se prezinta suita Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab S, asa se numesc cele douatablete pe care producatorul sud-coreean le-a lansat si in Romania. Mai subtiri, ecrane bune si un sistem inspirat pentru prinderea huselor sau accesoriilor. Iata ce ar trebui sa stii despre ele. Samsung Galaxy Tab S inseamna, de fapt, tablete de 10 inci si de 8 inci, premium, inspirate atat din Galaxy S5, cat si din modele mei vechi ale companiei, cum ar fi Note 10 de anul trecut, lansata la IFA 2013.

Cele mai bune voci ale Calarasiului, pe scena Festivalului Mamaia copiilor

Patru tinere talente urca pe scena Festivalului National de Creatie si Interpretare Mamaia copiilor, eveniment ce se desfasoara in perioada pana pe 14 iulie iulie la Constanta. Ionela Tudorache va concura la grupa de varsta 10 - 12 ani), iar Gabriela Amzaru, Cosmin Adrian Mihail si Denisa Parvu - la grupa de varsta13 - 15 ani).

Salata care a stricat una dintre cele mai bune idei de pe Internet: Kickstarter

Internetul e liber si oamenii lui nu duc lipsa de idei, dar parca ultima de pe Kickstarter e usor prea. E vorba de finantarea unei salate de cartofi. Nu a unui gadget, nu a unei drone care te filmeaza din orice punct, ci a unei salate pe care o mananci. Si a strans deja cateva mii de dolari.

INTERVIU Care sunt cele mai comune alergii ale sezonului calduros si cum le putem preveni? Dr. Ierima Augustin, alergolog: Niciun simptom nu trebuie ignorat

Dr. Ierima Augustin, medic specialist Alergologie si Imunologie in cadrul Hyperclinicii MedLife Galati, a explicat pentru cititorii MedLive care sunt cele mai comune alergii ale sezonului calduros, cum le putem preveni si ce masuri putem lua in momentul in care apar simptomele. Dr. Ierima Augustin are propriul sau cabinet de alergologie in Galati, dar a explicat in cadrul interviului de ce a luat decizia de a lucra in Hyperclinica MedLife si care este importanta unei echipe de medici profesionisti pentru un diagnostic cat mai bun si un tratament eficient.

TOP Cele mai vizitate orase din lume. Bucurestiul este pe lista

Inovatiile in calatoriile de lux, nevoia tot mai mare pentru deplasari in strainatate, dar si alegerea unui concediu in afara tarii fac ca unele destinatii sa aiba milioane de vizitatori anual. Wall-Street. ro iti arata care sunt cele mai vizitate orase.

Cele mai vechi exemple de desene erotice. descoperite pe o insula din Grecia

Pe o insula din Marea Egee au fost descoperite cele mai vechi exemple clare de inscriptii erotice, executate pe stanci acum peste 2500 de ani. Locul, celebru pana in prezent pentru o necropola din Grecia Antica, rezerva acum noi surprize, dovedind ca locuitorii erau extrem de sofisticati, scrie The Guardian.

Cele mai amuzante 10 citate despre dragoste

De cele mai multe ori nu reusim sa ii transmitem persoanei iubite tot ceea ce simtim pentru ea si ajungem sa scoatem cateva perle pe gura care fie sunt interpretate gresit, fie starnesc rasul persoanei iubite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )