Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cele mai ciudate rochii de la Golden Globes

ADPM ADPM,
Cele mai ciudate rochii de la Golden Globes

Daca in articolul anterior va prezentam cele mai sexy aparitii din istoria Golden Globes, acum este momentul sa rememoram cele mai ciudate vestimentatii pe care vedete renumite au ales sa le poarte pe covorul rosu al renumitei ceremonii. continuă pe ADPM

Cele mai sexy rochii de la Golden Globes. Care a fost cea mai indrazneata aparitie?

Cele mai sexy rochii de la Golden Globes. Se apropie sezonul marilor ceremonii de premii de la Hollywod. Prima din acest an, Golden Globes, ocazie ideala de a privi in urma si a vedea care au fost cele mai sexy aparitii in ultimele trei decenii.

Cele mai ciudate 25 de SUPERSTITII DE ANUL NOU, in lume. CUM sta Romania

Va prezentam o panorama a desertaciunilor de Revelion cum ar spune Eminescu, desertaciuni cu mare priza, insa, la public, adunate de colegii de la Descopera. Traditiile si superstitiile de mai.

Traditii pentru trecerea dintre ani: Cele mai ciudate obiceiuri de sarbatorire a Revelionului in lume (VIDEO)

Traditii multe si unele chiar stranii de Revelion. in Danemarca se obisnuieste sa se sparga farfurii in usa vecinilor, pe principiul ca cioburile aduc noroc. in Ecuador se confectioneaza.

Anul Nou: Care sunt cele mai ciudate traditii si obiceiuri pe mapamond

Cate bordeie, atatea obiceiuri, Anul Nou aduce numeroase traditii pentru fiecare tara. Unii topesc metal, iar altii lovesc painea de pereti pentru a alunga spiritele. Mai jos gasiti cele mai ciudate traditii de Anul Nou din lume. Anul Nou sarbatorit cu masti, ursi si capre pe plaiuri mioritice Obiceiuri si traditii de Anul Nou la [].

Controverse imobiliare in unul dintre cele mai mari orase din tara. Proiectele care au atras cel mai mult atentia

Cu un Plan Urbanistic General PUG) expirat de 10 ani, in Iasi au aparut in ultimele luni zeci de proiecte urbanistice dintre cele mai diverse ca amploare si impact asupra comunitatii.

Controverse imobiliare intr-unul dintre cele mai mari orase din tara. Proiectele care au atras cel mai mult atentia

Cu un Plan Urbanistic General PUG) expirat de 10 ani, in Iasi au aparut in ultimele luni zeci de proiecte urbanistice dintre cele mai diverse ca amploare si impact asupra comunitatii.

Piata noua intr-una dintre cele mai bogate comune din Romania. Lucrarea de aproape 100.000 de euro, realizata de o firma de casa a primariei

Considerata una dintre cele mai bogate comune din Romania, fiind amplasata la marginea Timisoarei, comuna Dumbravita va avea o piata noua. Investitia este realizata de o firma care a beneficiat de mai multe contracte atrbuite direct de catre primarie.

Sectoarele de drum in care se produc cele mai multe accidente rutiere vor fi patrulate

Sectoarele de drum in care se produc cele mai multe accidente rutiere vor fi patrulate de catre echipaje ale politiei pentru a descuraja comportamentul nedisciplinat al soferilor. Marti, 2 ianuarie, in cadrul unei sedinte la Inspectoratul General al Politiei IGP) au fost fixate prioritatile pentru reducerea numarului accidentelor rutiere in perioada imediat urmatoare, transmite IPN.

Forbes: Cine sunt singurele trei femei din topul actorilor care au adus cele mai mari incasari filmelor in care au jucat

Revista Forbes a intocmit topul anual al actorilor care au adus cele mai mari incasari productiilor cinematografice in care au jucat rolurile principale. in clasamentul pe 2017 se afla doar trei actrite.

Cele mai mari amenintari globale in 2018 INFOGRAFIE

Anul 2018 se anunta a fi unul dificil. Potrivit unor experti in politica externa, cel putin opt conflicte ar putea creste in intensitate, cele mai multe dintre acestea vizand si Statele Unite.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2746 seconds )