Libnet.ro
UNICEF

13:30

Sectoarele de drum in care se produc cele mai multe accidente rutiere vor fi patrulate

Adevărul Adevărul,
Sectoarele de drum in care se produc cele mai multe accidente rutiere vor fi patrulate

Sectoarele de drum in care se produc cele mai multe accidente rutiere vor fi patrulate de catre echipaje ale politiei pentru a descuraja comportamentul nedisciplinat al soferilor. Marti, 2 ianuarie, in cadrul unei sedinte la Inspectoratul General al Politiei IGP) au fost fixate prioritatile pentru reducerea numarului accidentelor rutiere in perioada imediat urmatoare, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Cele mai grave accidente rutiere din 2017. Tragediile care s-au soldat cu aproape 2.000 de morti si multe mii de raniti

Romania este, potrivit statisticilor, pe locul doi in Uniunea Europeana, dupa Bulgaria, in ceea ce priveste numarul de decese in accidente rutiere raportat la 1 milion de locuitori. Anual, in Romania, mor circa 2. 000 de persoane in accidente, iar multe alte mii sunt ranite.

Care sunt cele mai sanatoase bauturi alcoolice

Consumul ocazional si moderat de alcool nu reprezinta un pericol pentru sanatate, insa trebuie sa fim atenti si la bauturile alcoolice, intrucat unele sunt mai sanatoase decat.

Anca Lungu, cu cartile pe masa. Care sunt cele mai importante lecturi din viata ei

Cand nu prezinta stirile, Anca Lungu sau Printesa Polonic face magie in bucatarie. De curand, a lansat o noua carte care se numeste Supereroii din farfurie. Cartea a fost inspirat?.

Topul statelor cu cele mai multe femei inrolate in armata

Prezenta femeilor in randul fortelor armate a crescut in ultimii ani in majoritatea tarilor, iar tendinta pare sa se accelereze. Rata globala de feminizare a crescut constant din anii 1990.

Care este varsta la care ai cele mai bune partide de amor. Surpriza imensa

O cercetare realizata recent scoate la iveala ceva uluitor! Studiul pe teme sexuale realizat de platforma online Happify a adresat utilizatorilor sai o intrebare foarte importanta: care este varsta la.

Horoscopul intocmit de astrologul Minerva. Care sunt cele mai norocoase zodii in 2018 - previziuni detaliate pentru toti nativii

Anul 2018 va aduce fenomene astronomice speciale. Se anunta 5 eclipse, de 13 ori luna plina, iar astrele ne vor pune la grea incercare. Atat Marte cat si Venus vor retrograda consecutiv, Uranus.

Peste 270 de terenuri din patrimoniul Hunedoarei au fost vandute intr-un deceniu. Care au fost cele mai mari suprafete date de municipalitate

Peste 270 de terenuri au fost vandute de adminisratia locala din Hunedoara in ultimii 11 ani arata rapoartele primariei. Cele mai multe au fost vandute in anul 2006.

INFOGRAFIE Cele mai mari amenintari globale in 2018

Anul 2018 se anunta a fi unul dificil. Potrivit unor experti in politica externa, cel putin opt conflicte ar putea creste in intensitate, cele mai multe dintre acestea vizand si Statele Unite.

Cele mai mari amenintari globale in 2018 INFOGRAFIE

Anul 2018 se anunta a fi unul dificil. Potrivit unor experti in politica externa, cel putin opt conflicte ar putea creste in intensitate, cele mai multe dintre acestea vizand si Statele Unite.

Forbes: Cine sunt singurele trei femei din topul actorilor care au adus cele mai mari incasari filmelor in care au jucat

Revista Forbes a intocmit topul anual al actorilor care au adus cele mai mari incasari productiilor cinematografice in care au jucat rolurile principale. in clasamentul pe 2017 se afla doar trei actrite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )