Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai comune 5 greseli de parinte

Antena3 Antena3,
Cele mai comune 5 greseli de parinte

A creste copii nu e cel mai simplu lucru din lume. Este inevitabil sa faci o greseala sau doua pe drum. Ele se intampla pentru ca nu stim mereu sa ne gestionam propriile emotii cand ne confruntam cu o situatie. continuă pe Antena3

Cele mai mari 6 greseli pe care le poate face un parinte

Sunt momente cand ne facem reprosuri ca nu suntem niste parinti perfecti. E foarte usor sa ne punem etichete de parinti buni sau parinti rai, in functie de modalitatea in care alegem sa gestionam anumite.

De ce cade parul: despre alopecia la barbati si femei. Cele mai bune remedii impotriva caderii parului

Iti cade parul in exces? Cauzele caderii parului sunt variate, cele mai comune cauze fiind mostenirea genetica si alopecia, o afectiune dermatologica inflamatorie care afecteaza folicolii pilosi in special de la nivelul scalpului. De asemenea, caderea parului poate fi atat un efect al lipsei anumitor vitamine si minerale, cat si o consecinta a stresului, anxietatii sau depresiei.

Mesaje de Valentines Day pentru ea: cele mai romantice si mai simpatice moduri in care ii poti declara iubirea

Mesaje de Valentines Day pentru ea. Special pentru domnii amorezati care nu-si mai gasesc cuvintele in fata iubitelor sau a sotiilor, mai ales ca se apropie Ziua indragostitilor, iata o lista cu cele mai interesante declaratii de iubire, cuvinte menite sa le incante si sa le aduca zambetul pe buze frumoaselor doamne si domnisoare.

Cele mai egoiste zodii: nativii care se cred buricul pamantului

Cele mai egoiste zodii. Fiecare dintre noi are si parti mai putin placute ale personalitatii, laturi accentuate in functie de semnul zodiacal sub care ne-am nascut. Astfel, unii dintre nativi sunt considerati egoistii zodiacului din cauza modului in care cauta sa iasa mereu in evidenta, chiar daca nu folosesc cele mai corecte mijloace, fiind preocupati de propria persoana.

Cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile

Va propunem astazi sa vedeti o galerie foto impresionanta cu cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile, majoritatea facand parte din colectiile haute couture ale marilor case de moda internationale.

Cele mai periculoase drumuri din lume

Cele mai periculoase drumuri din lume. Condusul unei masini devine o sarcina foarte dificila in momentul in care soferii dau de drumuri periculoase, cum sunt cele prezentate de Listverse si oddee. com.

Cele mai periculoase strazi din Bucuresti. 51 de puncte negre de pe harta Capitalei

Spre sfarsitul anului trecut, cei de la enjoymaps. ro au realizat harta punctelor negre din Bucuresti. Concret, acestia au facut localizat cele mai periculoase strazi si intersectii din Capitala, in care au loc cele mai multe accidente.

Cele mai tulburatoare scrisori de amor. Emil Cioran: Sunteti blestemul meu indispensabil. Otilia Cazimir: Prea mi-e dor de el ca sa nu mai fie nicaieri

De-a lungul timpului, personalitati marcante ale Romaniei si-au scris povestile de dragost pe biletele care tarziu, dupa moartea lor, au fost facute publice. Adevarul va prezinta cele mai frumoase scrisori de iubire.

Cele mai bune melodii de ascultat la volan. Muzica influenteaza stilul de sofat

Cele mai bune melodii de ascultat la volan. Muzica si sofatul sunt asemenea unui mariaj: merg impreuna la drum lung. Fie ca infruntati un blocaj in traficul aglomerat din oras, fie ca ca va aventurati intr-o escapada de cateva ore pe autostrada, adevarul. ro va propune o lista cu cele mai bune melodii de ascultat la volan.

FOTO Cele mai frumoase strazi cu flori si arcade verzi din lume

Primavara pare foarte departe, desi ne mai despart doar cateva saptamani de explozia de verdeata si de flori. Pana atunci, va invitam la o plimbare virtuala pe sub cele mai spectaculoase arcade inflorite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3426 seconds )