Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai ieftine apartamente din Capitala aflate la vanzare pe site-urile bancilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai ieftine apartamente din Capitala aflate la vanzare pe site-urile bancilor

Principalul avantaj al participarii la licitatiile de apartamente organizate de banci consta in posibilitatea de a face o achizitie la un pret sub nivelul pietei, dar incheierea unei astfel de tranzactii poate fi uneori ingreunata din cauza unei slabe. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt zonele din Bucuresti unde se vor construi cele mai multe apartamente noi

Topul zonelor in care se vor construi cele mai multe apartamente noi in 2017-2019 sunt Baneasa-Sisesti-Sos. Gh. Ionescu Sisesti, Barbu Vacarescu-Floreasca, Pipera, Aviatiei-Baneasa si Soseaua.

Cristian Topescu, despre cele mai frumoase amintiri din cariera sa

Cunoscutul comentator sportiv Cristian Topescu a povestit sambata, la Antena 3, cele mai frumoase amintiri din cariera sa, dar a recunoscut si ca cel mai greu ii era sa comenteze.

Cele mai bogate state din zona euro au beneficiat de 90% din banii injectati de BCE

Aproximativ 90% din banii injectati de Banca Centrala Europeana BCE) pentru sprijinirea economiei zonei euro au ajuns la cele mai bogate cinci state ale blocului comunitar, arata un studiu BCE publicat ierii, transmite Reuters.

Se anunta moartea unuia dintre cele mai indragite produse din istorie?

Computerele au aparut pentru ca oamenii aveau nevoie sa faca foarte rapid calcule. Treptat, computerele s-au mutat din peisajul industrial in viata companiilor si apoi in casele oamenilor. Aceste.

Cele mai stanjenitoare gafe din timpul sexului: 2.000 de oameni, printre care si romani, si-au dezvaluit experientele

Un studiu realizat pe un numar de 2000 de persoane, inclusiv din Romania, a scos la iveala cele mai stanjenitoare situatii prin care au trecut partenerii in timpul actului sexual.

GALERIE FOTO. Cele mai populare recorduri Guinness: Mustata de peste 4 metri, unghiile de aproape 7 metri sau limba de 10 centrimetri

Site-ul oficial al Guinness World Records a publicat recordurile cu cele mai multe accesari din partea utilizatorilor.

Arta fotbalului: Monaco, una dintre cele mai ofensive echipe din Europa, intalneste Juve, o specialista a apararii

Liderul campionatului francez a inscris 95 de goluri in 34 de etape, in timp ce Juventus a neutralizat Barcelona in runda precedenta, desi spaniolii au un atac stelar format din Messi Suarez si Neymar.

Romania, pe locul doi la unul dintre cele mai importante concursuri de balet din Italia

Romania a castigat locul al doilea la Concursul International de Dans de la Udine, un oras din Italia care s-a transformat intre 30 aprilie si 1 mai intr-o adevarata capitala a dansului international. Tara noastra a fost reprezentata de Ana Toderica 13 ani), care a dansat o variatie din baletul Corsarul.

Dragos Davitoiu, noul manager de la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala - surse

Medicul chirurg Dragos Davitoiu va ocupa postul de manager al Spitalului Sfantul Pantelimon din Capitala, au declarat marti surse medicale pentru News. ro. Postul a ramas vacant din 25 aprilie, cand fostul manager Gheorghe Popescu a fost demis dupa decesului unui pacient caruia o asistenta medicala i-a facut o facut o transfuzie gresita. Controlul facut atunci la unitatea sanitara a relevat existenta mai multor probleme, inclusiv de ordin managerial, potrivit news. ro.

Un Pont pe Zi: Cele mai bune cote si ponturi atractive pentru meciul dintre AS Monaco si Juventus Torino (VIDEO)

Dan Bara si Sabin Pirvan au prezentat in editia de marti noapte cele mai interesante cote pentru meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor dintre AS Monaco si Juventus Torino. Cei doi au oferit.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )