Libnet.ro
UNICEF

12:31

Cristian Topescu, despre cele mai frumoase amintiri din cariera sa

Antena3 Antena3,
Cristian Topescu, despre cele mai frumoase amintiri din cariera sa

Cunoscutul comentator sportiv Cristian Topescu a povestit sambata, la Antena 3, cele mai frumoase amintiri din cariera sa, dar a recunoscut si ca cel mai greu ii era sa comenteze. continuă pe Antena3

FOTO Explozie de culoare la gradina botanica. Cum isi asteapta vizitatorii unul dintre cele mai frumoase locuri din tara

Celebrele lalale de la Gradina Botanica din Jibou sunt in floare, in aceasta perioada. Peste 40. 000 de lalele, din soiuri diverse, unele aduse tocmai din Olanda, asteapta sa fie admirate.

Cele mai frumoase aranjamente florale, intr-un concurs organizat la Bucuresti care a fost dedicat patriei florilor, Olanda |GALERIA FOTO

Cei mai talentati floristi romani s-au intrecut in maiestrie si creativitate, la cea de a 8-a editie a Concursului National de Aranjamente Florale. Competitia a fost castigata de Ioana Mihai Nechifor, recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati designeri de flori din Romania. La concurs, organizat de Ziua Regelui Olandei, au participat 50 dintre cei mai buni floristi romani. in deschiderea evenimentului, una dintre cele mai respectate familii de maestri floristi din lume, Boerma, cu o traditie de peste 120 de ani in arta aranjamentelor florale, a oferit o demonstratie regala.

Unde sunt cele mai scumpe locuinte din lume

Locuintele de lux din Monaco au devenit cele mai scumpe din lume. Potrivit Bloomberg, proprietatile le-au depasit si pe cele din Hong Kong, potrivit news. ro. Valoarea proprietatilor prime din principat a.

GALERIE FOTO. Cele mai populare recorduri Guinness: Mustata de peste 4 metri, unghiile de aproape 7 metri sau limba de 10 centrimetri

Site-ul oficial al Guinness World Records a publicat recordurile cu cele mai multe accesari din partea utilizatorilor.

PSD, la un pas sa ramana fara unul dintre cei mai importanti lideri din Buzau

PSD risca sa ramana fara una dintre cele mai importante persoane din partid din judetul Buzau. Fostul viceprimar din Buzau, Fanica Barla, este aproape de a fi exlus din partid, scrie.

CTP, rugaminte pentru Cristian Topescu

Comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu a spus, sambata, ca, pentru el, Cristian Topescu este un idol si l-a rugat pe comentatorul sportiv ca, in situatia in care CSM.

Secretul lui Cristian Topescu. Ce facea comentatorul sportiv inainte de fiecare meci

Celebrul comentator sportiv Cristian Topescu a povestit sambata, la primul interviu pe care i l-a luat fiica sa, Cristina Topescu, cum se pregatea el inainte de fiecare meci. Ce nu stie lumea.

INFOGRAFIE Casele din Monaco au ajuns cele mai scumpe din lume

Locuintele de lux din Monaco au devenit cele mai scumpe din lume, depasindu-le, in ceea ce priveste pretul pe metru patrat, pe cele din Hong Kong, conform datelor companiei britanice de servicii imobiliare Savills.

Casele din Monaco au ajuns cele mai scumpe din lume INFOGRAFIE

Locuintele de lux din Monaco au devenit cele mai scumpe din lume, depasindu-le, in ceea ce priveste pretul pe metru patrat, pe cele din Hong Kong, conform datelor companiei britanice de servicii imobiliare Savills.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Reducerea ratei vaccinarii, una dintre cele mai mari probleme de sanatate publica cu care se confrunta Romania

Trendul descendent inregistrat de acoperirea vaccinala impotriva principalelor boli transmisibile, prevenibile prin vaccinare, reprezinta una dintre cele mai stringente problemele de sanatate publica cu care se confrunta Romania in prezent, atrage atentia Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )