Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele mai ieftine bilete pentru concertul Eros Ramazzotti sunt pe cale de epuizare

Adevărul Adevărul,
Cele mai ieftine bilete pentru concertul Eros Ramazzotti sunt pe cale de epuizare

Mai putin de 100 de bilete la categoria cea mai ieftina de pret 99 lei) mai sunt momentan in vanzare la concertul pe care Erros Ramazzotti il sustine in premiera la Cluj-Napoca pe 24 septembrie, la Sala Polivalenta. Aceeasi situatie este si la categoria celor mai scumpe bilete, VIP Diamond 495 lei), unde mai sunt disponibile cateva locuri. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai bune scuze pentru a trage chiulul de la munca si ce motive nu le sunt pe plac sefilor

Daca ai o zi proasta si te gandesti sa te invoiesti de la serviciu, ar trebui sa stii ca o simpla raceala, un accident sau migrenele nu reprezinta, pentru angajatori, motive suficient de bune ca sa lipsesti de la locul de munca.

Business report: Omenirea sub asedii. Razboaiele asimetrice sunt mai ieftine decat cele conventionale; Trei masuri pentru economie mai bune decat reducerile de taxe; Clientii Astra Asigurari vor ramane cu masinile in service

Calendarul impozitelor ultimelor patru luni din an. In perioada septembrie - decembrie trebuie achitate unele dintre cele mai importante obligatii fiscale, cum ar fi taxa pe stalp sau impozitul agricol. Harta pretului la benzina. Unde gasesti cel mai ieftin carburant din Romania. Pretul benzinei a cazut sub 5 lei pe litru in unele zone din tara, in contextul ieftinirii masive a petrolului in ultimele luni.

Restrictii de circulatie in Capitala, pentru concertul Violetta Live

Circulatia va fi inchisa pe bulevardele care duc spre Piata Constitutiei, de miercuri, ora 8:00, pana joi, la ora 6:00, pentru concertul Violetta Live.

IFA 2015: cele mai importante dispozitive pe care le vom putea vedea la Berlin

IFA 2015 debuteaza in mod oficial pe 4 septembrie,iar in cadrul evenimentului din Berlin vom putea vedea cateva dispozitive extrem de interesante. in trecut, IFA era o ocazie pentru majoritatea producatorilor europeni de a-si prezentacele mai noi creatii. Vremurile s-au schimbat, insa, iar acum IFA reprezinta un eveniment in cadrul careia unele dintre cele mai [] IFA 2015: cele mai importante dispozitive pe care le vom putea vedea la Berlin Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Anghel Iordanescu: Meciurile cu Ungaria si Grecia, din preliminariile EURO 2016, cele mai importante pentru echipa noastra nationala de fotbal

Meciurile cu Ungaria si Grecia, din preliminariile EURO 2016, sunt cele mai importante din grupa pentru tricolori, este de parere Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei. Cele.

Zece kilograme pierdute in doua saptamani inseamna boala curata. Care sunt cele mai nocive diete

Orice persoana care intra la cura de slabire, si-ar dori sa scape de surplusul de kilograme in cel mai scurt timp cu putinta! Iar pentru asta, alege cele mai nepotrivite diete. Da, exista diete care te.

Oferta slaba de locuri de munca. Cine are cele mai mari sanse de angajare in aceasta saptamana in judetul Calarasi

Doar 156 de locuri de munca sunt disponibile in aceasta saptamana pentru cei peste 8. 000 de someri din judetul Calarasi. Cele mai multe slujbe sunt in domneiul constructiilor si confectiilor metalice, 43.

Fashion la MTV VMA! Cele mai cool aparitii de pe covorul rosu

De la Kim Kardashian, Miley Cyrus ori Nicki Minaj si pana la Taylor Swift, Britney Spears, Rita Ora sau Selena Gomez, iata vedetele care au bifat cele mai cool aparitii vestimentare la MTV VMA 2015.

Michael Jackson ar fi implinit astazi 57 de ani. Cele mai frumoase declaratii ale artistului: Am inceput sa plang. in loc sa ma joc, eu trebuia sa muncesc

Michael Jackson ar fi implinit astazi, 29 august, 57 de ani. Legendarul cantaret, care a lasat in urma sa unele dintre cele mai apreciate melodii pop din lume, s-a remarcat, intre multe altele, printr-o sensibilitate aparte, pe care o exprima, de cele mai multe ori, prin cuvinte. Acest aspect al personalitatii sale si-a pus amprenta asupra celor mai frumoase citate ale Regelui muzicii pop.

Cele mai frumoase locuri din Portugalia: tara muzicii fado si a peisajelor care taie rasuflarea

Cele mai frumoase locuri din Portugalia. Una din destinatiile europene care are avantajul ca este inca neinvadata de turisti, Portugalia ascunde locuri de o frumusete incredibila, mancare delicioasa, muzica pentru suflet si oameni primitori.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )