Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cele mai lungi filme din lume

România Liberă România Liberă,
Cele mai lungi filme din lume

Printre campioanele plictiselii se numara pelicule despre producerea si livrarea obiectelor sau documentare fictive despre viata sexuala a regizorului David Lynch. continuă pe România Liberă

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, vine in premiera in Portul Constanta

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, va acosta sambata, pentru prima oara, in Portul Constanta, anunta reprezentantii portului pe pagina de Facebook.

Unul dintre cele mai luxoase veliere din lume a ancorat la Constanta. Cum arata aceasta (VIDEO)

Una dintre cele mai luxoase nave cu vele din lume a poposit in portul Constanta, unde zeci de oameni s-au strans pentru a o admira. Royal Clipper a fost lansata la apa in anul 2000, in.

Cei mai frumosi printi din lume

Sunt tineri, aratosi, coborati parca din povestile de altadata, provin din familii regale cu influenta si cu un istoric notabil. Iata care sunt cei mai frumosi printi din lume.

Cum arata cea mai frumoasa plaja din lume. Este un paradis aproape de Romania

Anul acesta cea mai frumoasa plaja din lumea a fost votata Stiniva din Croatia, un loc cu apa cristalina si nisipuri albe, precum si un peisaj care iti taie respiratia. Odata ajuns acolo este usor.

Cele mai periculoase remedii din popor - Ce sa nu faci niciodata acasa

Leacurile babesti par inofensive, insa specialistii sustin ca uneori pot face mai mult rau decat bine. Folosite in special in mediul rural, remediile din popor pot produce afectiuni grave. Iata 3 dintre cele mai pe.

Care sunt cele mai mari probleme din Bucuresti, in opinia lui Daniel Barbu, candidatul ALDE

Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, o dezbatere fara menajamente cu cei mai importanti candidati pentru fotoliul de.

Mancare sanatoasa pentru copii: Cele mai creative preparate din fructe si legume (VIDEO)

O mama a sase copii din California a gasit un mod inedit de a-i face pe acestia sa manance sanatos. Femeia a inceput sa aranjeze mancarea in farfurie in asa fel.

Mulgatorii de serpi sau oamenii specializati in statul la coada. Topul celor mai bizare slujbe din lume

In prezent, exista numeroase activitati prin care oamenii pot castiga bani, cum ar fi plimbatul cainilor, sau chiar tinutul in brate al oamenilor singuri. Gandul a facut o trecere.

Cercetatorii au descoperit ca Everest nu este cel mai inalt munte din lume

Muntele Everest, care are o inaltime de 9. 848 metri deasupra nivelului marii, este depasit de alte varfuri inalte. Daca se masoara distanta de la centrul Pamantului, prin crusta.

Moartea lui Dan Condrea, intre sinucidere si asasinat. Cele mai controversate disparitii din Romania

Patronul Hexi Pharma este un nou nume pe lista unor personaje celebre si controversate care au murit sau au disparut in conditii suspecte. Fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar sau avocatul miliardarului Dan Adamescu sunt doar cativa dintre cei a caror moarte a fost invaluita in mister ani la rand.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )