Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cele mai utilizate rute ale companiei Wizz Air de pe Aeroportul Timisoara sunt cele spre Londra

Adevărul Adevărul,
Cele mai utilizate rute ale companiei Wizz Air de pe Aeroportul Timisoara sunt cele spre Londra

Reprezentantii Wizz Air au anuntat, miercuri, la Timisoara, ca vor deschide doua noi baze in Romania, la Iasi si Sibiu. continuă pe Adevărul

VIDEO: Prince, omagiat in orasul natal. Clopotele primariei din Minneapolis au interpretat cele mai cunoscute piese ale artistului

Primaria orasului natal al lui Prince, Minneapolis, i-a adus un omagiu inedit artistului care a decedat joia trecuta. Astfel, clopotele institutiei au interpretat, duminica, cele mai renumite piese ale cantaretului.

VIDEO+FOTO. Al Pacino, la 76 de ani. Top 10 cele mai bune filme ale actorului

Considerat unul dintre cei mai mari actori din intreaga istorie a filmului, Al Pacino s-a facut remarcat in anii 70, devenind o figura reprezentativa a filmelor americane pe intregul mapamond, scrie Cinemagia. ro. S-a nascut pe 25 aprilie 1940 in South Bronx, New York. Parintii sai au divortat cand el era mic, iar el a crescut impreuna cu mama sa in casa bunicilor. Una dintre activitatile preferate din acea perioada era sa repete scene si sa imite voci din filme.

Alegeri locale 2016. Care sunt cele mai tari dueluri electorale din tara

Adevarul va prezinta bataliile pentru fotoliul de primar din marile orase. Iata cum se prefigureaza lupta electorala in cele mai mari orase ale Romaniei, ordonate alfabetic.

Premiera: profitul Google l-a depasit pentru prima oara pe cel al Microsoft. Care au fost cele mai mari greseli ale lui Bill Gates, in viziunea unui fost sef

Profitul net obtinut de Google in ultimul trimestru l-a depasit pentru prima data pe cel consemnat de catre Microsoft, ridicandu-se la 4,21 miliarde de dolari pentru gigantul internetului fata de cele 3,76 miliarde de dolari consemnati de catre grupul software fondat de catre Bill Gates.

Cele mai bune universitati cu perspective de angajare din Marea Britanie

Scoala Medicala St. George a Universitatii din Londra este facultatea cu cele mai bune perspective de angajare din Marea Britanie. Potrivit unor date ale Ligii studentilor romani in strainatate, cei mai multi studenti sunt distribuiti in Marea Britanie, respectiv 34 la suta.

Cele mai bune filme despre vietile oamenilor de stiinta faimosi

Niciun film, indiferent de cat de reusit e, nu poate cuprinde universul fascinant din creierul unui geniu. Totusi, noi va recomandam cateva dintre cele mai bune pelicule despre vietile unor oameni de stiinta despre care e imposibil sa nu fi auzit. Cele mai bune filme despre oameni de stiinta A Beautiful Mind John Nash [].

Omul din PSD cu cele mai mari sanse sa preia sefia Camerei Deputatilor

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache este creditat cu cele mai mari sansa sa ii succeada in functie lui Valeriu Zgonea pe linie parlamentara, au precizat surse social-democrate pentru.

Studiu GfK: in Romania retailul creste peste media europeana, dar avem printre cele mai mici puteri de cumparare

Afacerile din retail vor continua sa se consolideze si in 2016, pentru Romania fiind estimata o evolutie pozitiva de 7%, chiar daca Romania are printre cele mai scazute puteri de cumparare din Europa, arata un studiu GfK.

Cum alegem cele mai sigure produse pentru masa de Paste

Prospetimea este criteriul de baza atunci cand alegem produsele pe care le punem pe masa de Paste. Specialistii ii incurajeaza pe consumatori sa le cumpere doar din locurile autorizate si nu de pe marginea strazii, pentru a fi siguri ca pun pe masa cele mai sigure alimente pentru propria sanatate.

CFR Calatori suplimenteaza trenurile pe rutele cele mai aglomerate

In minivacanta prilejuita de Sarbatorile de Paste si de 1 Mai, trenurile de pe rutele cele mai solicitate printre care si Trenurile Tineretului si Trenurile Litoral vor fi suplimentate, anunta CFR intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )