Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cele mai mari tepe date statului roman in zorii epocii contemporane. Cum a lasat un polonez Romania fara milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari tepe date statului roman in zorii epocii contemporane. Cum a lasat un polonez Romania fara milioane de dolari

In Romania afacerile dubioase pe banii statului au fost dintotdeauna o practica obisnuita. in perioada interbelica, considerata de mitologiile istorice drept idilica si infloritoare, au avut loc printre cele mai mari tunuri dat statului roman. Majoritatea au fost facute de straini, cu complicitatea activa a autoritatilor locale si centrale. Prejudiciul adus statului roman a fost urias. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai mari companii din lume si-a mutat productia din China in Romania: Putem face lucruri de top aici

Bitdefender, compania romaneasca de tehnologie cu cea mai puternica expansiune internationala, a transferat din China la o fabrica din Satu Mare productia celei de-a doua generatii a Bitdefender.

Revitalizare urbana in unul dintre cele mai mari campusuri studentesti din tara. Ce presupune proiectul

Fundatia Comunitara Iasi in parteneriat cu Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi TUIASI) inaugureaza in Campusul studentesc Tudor Vladimirescu o zona verde de recreere creata de pentru studenti.

Tomac, catre Iohannis: Orice demnitar al statului roman ce se asaza impotriva curentului unionist ramane un prizonier al istoriei nefaste

Presedintele executiv al PMP Eugen Tomac critica declaratia presedintelui Klaus Iohannis care a spus ca unirea Republicii Moldova cu Romania nu este fezabila, Tomac sustinand ca orice demnitar al statului roman ce se asaza impotriva curentului unionist ramane un prizonier al istoriei nefaste.

Consiliul Concurentei: Marii operatori mobili si-au respectat angajamentele de a nu practica tarife mai mari la apelurile din alte retele, fapt care a condus la o imbunatatire a ofertelor catre consumatori

Orange, Vodafone, Telekom si RCSRDS au implementat angajamentele asumate in urma cu 2 ani de a nu practica tarife mai mari la apelurile provenite din alte retele fata de cele din retelele proprii de comunicatii, fapt care a dus la o imbunatatire a ofertelor si a mediului concurential, a anuntat marti Consiliul Concurentei. Autoritatea a inchis in 2015 o investigatie impotriva marilor operatori de telefonie mobila, in conditiile in care acestia si-au asumat respectarea acestor angajamente. Efectele? Consumatorii nu ar mai resimti bariere in realizarea apelurilor in orice retea nationala, sustine autoritatea.

Cele mai memorabile scenete in care a jucat Stela Popescu

Stela Popescu s-a stins din viata joi dimineata indurerand o tara intreaga, milioane de oameni care au indragit-o si i-au urmarit intreaga cariera. Din cei peste 60 de ani de activitate, iata doar cateva din cele mai memorabile scenete TV in care a jucat.

Mai multe firme si PFA-uri in insolventa, in acest an. Cele mai afectate domenii

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a crescut in primele zece luni din acest an cu 8,85%, comparativ cu perioada similara din 2016, la 7. 344 unitati, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), noteaza Agerpres. Iata care sunt domeniile si judetele care au inregistrat cele mai multe insolvente.

VIDEO WTA: Cele mai bune cinci meciuri de Grand Slam din 2017 - Duelul dintre Simona Halep si Maria Sharapova, pe primul loc

Site-ul oficial al WTA a ales cele mai bune cinci meciuri disputate la turneele de Grand Slam in anul 2017, iar Simona Halep se gaseste de doua ori pe aceasta lista. Confruntarea dintre Halep si Maria Sharapova, din prima runda a turneului de la US Open, este considerata cea mai frumoasa a sezonului. Rusoaica revenea la o competitie majora dupa 18 luni si avea sa o invinga pentru a saptea oara consecutiv pe Simona Halep, favorita numarul doi la competitia de la Flushing Meadows scor 6-4, 4-6, 6-3).

FOTOGALERIE Cum arata una dintre cele mai moderne fabrici de componente auto din tara

Nu departe de fosta fabrica Nokia, la 15 km de Cluj, Bosch produce componente electronice pentru automobile, intr-una dinre cele mai moderne fabrici auto din tara. Locul este curat precum o fabrica din Japonia si componentele finite produse aici sunt folosite la multe tipuri de sisteme, de la ABS pana la parcarea automata. Componentele ajung la producatori auto cunoscuti din vestul Europei, dar si in Iran si Rusia. In articol puteti vedea cum arata fabrica de la Jucu si puteti citi despre cum sunt testate in laborator diversele componente si despre ce este Industrie 4.

Cele mai puternice patru semne zodiacale. Reusesc orice isi propun prin personalitatea unica

Personalitatea puterica, increderea in sine si energia sunt calitatile care caracterizeaza cele mai puternice patru semne din zodiac. Acesti nativi pot obtine tot ceea ce isi.

Cele mai puternice patru semne zodiacale: reusesc orice isi propun prin personalitatea unica

Personalitatea puterica, increderea in sine si energia sunt calitatile care caracterizeaza cele mai puternice patru semne din zodiac. Acesti nativi sunt capabili sa obtina sau sa creeze tot ceea ce isi doresc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )