Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai periculoase zodii. Ei sunt nativii care fac rau oricui, in mod intentionat

Playtech Playtech,
Cele mai periculoase zodii. Ei sunt nativii care fac rau oricui, in mod intentionat

Fiecare dintre noi are o latura intunecata, impletita cu alta luminoasa, insa unii au o inclinatie spre cea negativa. Rezumandu-ne la astrologie, potrivit unui clasament facut pe baza trasaturilor de personalitate si a datelor statistice, exista un top 10 al zodiilor care isi predispun nativii la rau. Studiu: cele mai periculoase zodii. Nativii care fac . continuă pe Playtech

Cele mai mari pensii din Romania care nu sunt speciale: au platit contributii fabuloase la stat

Cei mai multi dintre noi asociaza pensiile de zeci de mii de lei cu ideea pensiilor speciale, acelea care sunt platite de statul roman in fiecare luna, dar nu se bazeaza pe contributii.

Secretul celor mai bune clatite. Reteta dupa care te vei linge pe degete

Printre cele mai delicioase gustari, sunt cele preparate in casa. Iar clatitele ocupa un loc special intre ele. Clatitele ne-au indulcit copilaria. Probabil, pe multi dintre noi, acestea ne fac sa ne amintim de clipele frumoase petrecute acasa la parinti. Secretul celor mai bune clatite cu gem Clatitele pot fi facute cu gem, dulceata, marmelada, .

Zodiile care fac cel mai mult rau. Nu se gandesc la alti oameni

Astrologii au detectat zodiile care fac cel mai mult rau. Nu se gandesc la alti oameni. Toti avem o latura intunecata impletita cu alta luminoasa, dau unii nativi au o inclinatie mai mult spre cea negativa. Acestea sunt zodiile cele mai malefice. Nu tin cont de oameni sub nicio forma Astrologii au anuntat care sunt .

Alimentele pline de grasimi, dar care fac bine corpului tau. Habar nu aveai ce efect pozitiv au

Sunt pline de grasimi, dar fac mai mult bine decat ti-ai fi inchipuit corpului tau. Acestea sunt alimentele care au un efect pozitiv asupra sanatatii tale si pe care trebuie sa le consumi cat mai des posibil. Ce alimente sunt pline de grasimi, dar fac bine organismului Considerati indispensabili organismului uman, acizii grasi Omega-3 sunt .

Care sunt cele mai sigure masini din lume. Specialistii au stabilit topul

Specialistii in auto-moto au stabilit care sunt cele mai sigure masini din lume. Cele mai sigure masini existente la momentul actual pe piata auto sunt Volkswagen Golf, Audi Q7 si Q8 si Ford Puma. Topul celor mai sigure masini din lume este alcatuit din 10 modele de masini. Acestea sunt cele mai trei sigure masini .

Care sunt alimentele care iti aduc fericirea. O sa ai o surpriza mare de tot

Fara fericire nu putem face fata provocarilor din viata de zi cu zi. Exista multe alimente care dupa ce le consumi iti pot schimba starea. De exemplu unele alimente iti pot da o stare de lene, somnolenta sau te fac sa ii nemultumit dupa ce le consumi. Pe de alta parte, sunt si alimente care .

Cele mai noi aplicatii de fashion pentru telefonul mobil

Iubitorii de moda trebuie sa fie la curent cu toate noutatile, chiar si atunci cand vine vorba despre tehnologia in domeniu. Iata care sunt cele mai noi aplicatii de fashion pentru telefonul mobil.

Business report: Clientul va putea merge la asigurator pentru recuperarea daunei. China produce cinci miliardari pe saptamana. E momentul sa schimbati furnizorul sau contractul de gaze. Cele mai bune oferte pentru Bucuresti

Modificarea legislatia RCA: Clientul va putea merge la firma la care s-a asigurat pentru recuperarea daunei * Valoarea locuintelor pentru care este aplicata o cota redusa de 5% a TVA - majorata * Este momentul sa schimbati furnizorul sau contractul de gaze. Cele mai bune oferte pentru Bucuresti * Dragos Raducan: Sarbatorile de iarna sunt compromise cu restrictiile din acest moment. Daca se vor relaxa, vom gasi solutii * in prag de alegeri, PSD vrea sa majoreze ajutoarele sociale. Impact bugetar: 2 miliarde de euro * De ce sa amanam alegerile pana in martie 2021? Daca atunci vom avea Covid-20, ce facem, vom continua sa le amanam in continuare? * Finantarea IMM-urilor in criza Covid: principiile si actiunea concreta * Modificarea ajutoarelor de stat de 1 miliard euro, adoptata de Parlament. Planurile ministrului Virgil Popescu * Fa ceea ce iubesti sau iubeste ceea ce faci?.

FLORIN JIANIU, PRESEDINTELE CNIPMMR: IMM-urile - cele mai lovite de criza

Intreprinderile mici si mijlocii IMM) sunt mai vulnerabile, fiind cele mai afectate de criza, sustine Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la tablete si magazinele care le ofera

Evenimentul Black Friday, sau Vinerea Neagra, este asteptat anual de milioane de romani. Urmatorul eveniment este programat la jumatatea lunii noiembrie si sunt asteptate numeroase surprize. Anul2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )