Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cele mai recente informatii despre starea copiilor internati la Marie Curie

Antena3 Antena3,
Cele mai recente informatii despre starea copiilor internati la Marie Curie

Un numar de sapte copii cu sindrom hemolitic uremic sunt internati in prezent la spitalul Marie Curie din Capitala, a spus, sambata, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Denis Stanescu. Un. continuă pe Antena3

Cele mai bune bancuri despre Klaus Iohannis: Un procuror DNA se lauda ca detine o inregistrare in care Iohannis...

Tacerea proverbiala a presedintelui Klaus Iohannis, dar si apetenta sa pentru concedii si proprietati imobiliare au devenit o sursa nesecata de bancuri pentru romanul care face haz de necaz, mai ales acum, cand multi alegatori considera ca presedintele ar fi trebuit sa taca, asa cum a dovedit adesea ca stie sa o faca, in loc sa vorbeasca despre ordinul de evacuare emis de ANAF pentru sediile Intact Media Group.

Cele mai noi vesti despre Berlinale, direct din capitala Germaniei, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Mai sunt trei zile pana la finalul unuia dintre cele mai importante festivaluri de film din lume, cel de la Berlin, acolo unde Romania participa la sectiunea Forum cu lungmetrajul Ilegitim, al lui Adrian Sitaru.

Protest pentru drumul care face legatura intre Cluj-Napoca si unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale judetului

Drumul judetean care face legatura intre Cluj-Napoca si unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale judetului, aria protejata Cheile Turzii, este intr-o stare deplorabila. Clujenii interesati de starea drumului vor organiza sambata, de la 10. 00, un protest ce vizeaza Consiliul Judetean Cluj si CNADNR Cluj.

Cele mai importante institutii de invatamant internationale vor fi prezente la Bucuresti la World Education Fair in acest week-end

Cei care doresc sa studieze in strainatate vor avea ocazia sa discute cu reprezentantii unora din cele mai importante universitati, colegii si licee internationale la cel mai important targ educational al anului. World Education Fair va fi organizat in acest week-end la hotelul Radisson Blu, unde se asteapta peste 5000 de vizitatori, in cele doua zile in care se desfasoara. Vizitatorii vor avea ocazia sa discute cu reprezentantii a 90 de institutii de invatamant din toata lumea despre ofertele de studii universitare, mastere, MBA, studii liceale, dar si tabere academice de limbi straine. Practic, orice tanar care doreste sa faca acest pas si a luat chiar si o nota mai mica la Bacalaureat, poate sa studieze in afara. Doar ca trebuie sa stie sa caute universitatea care i se potriveste, iar aici revenim la importanta rolului unui consultant educational, care il poate directiona. Taxele de scolarizare pentru studii universitare pot fi acoperite prin imprumuturi oferite de guvernele statelor respective, cum se intampla, de exemplu, in Marea Britanie si Olanda. in acelasi timp, tarile nordice nu percep taxe de scolarizare pentru cetatenii UE, insa nivelul de admitere este competitiv, iar numarul de locuri limitat.

Cele mai importante institutii de invatamant internationale vor fi prezente la Bucuresti la World Education Fair in acest week-end

Cei care doresc sa studieze in strainatate vor avea ocazia sa discute cu reprezentantii unora din cele mai importante universitati, colegii si licee internationale la cel mai important targ educational al anului. http://www. worldeducation. ro/World Education Fair va fi organizat in acest week-end la hotelul Radisson Blu, unde se asteapta peste 5000 de vizitatori, in cele doua zile in care se desfasoara.

Cele mai frumoase aparitii ale sotiei lui George Clooney

Amal Clooney nu intra in tiparul clasic al frumusetii feminine, asa cum ne-au obisnuit publicatiile de moda, insa este stilata si emana rafinament. Iata cateva din cele mai frumoase aparitii vestimentare ale sotiei lui George Clooney de pana acum.

Cele mai frumoase cadouri pe care ti le poti face singur

Uneori cadourile pe care ti le faci singur sunt mult mai valooase decat cele mai scumpe daruri primite de la alti. Spre exemplu solititudinea si o atitudine pozitiva sunt cadouri pe care sa ti le oferi cat mai des cu.

Cele mai pretioase pasari care traiesc in Baragan. Gasca cu gat rosu si pelicanul cret, comorile din paradisul de la Dunare

Ostroavele de la Dunare, unele dintre cele mai frumoase oaze ale naturii, gazduiesc mii de specii de pasari, animale si plante ocrotite de lege. Pelicani, gasca cu gat rosu, pescarusi, soimi si alte specii rare de pasari traiesc in raiul conferit de insule.

Cele mai frumoase orase din Germania: 6 comori urbane mai putin cunoscute in randul turistilor

Pe langa orasele mari precum Berlin, Munchen si Hamburg, Germania este plina de diamante nedescoperite, de la orase medievale, incarcate de istorie, la adevarate oaze naturale de liniste. Iata6 dintre cele mai frumoase orase din Germania.

FOTO: Au fost alese cele mai bune fotografii World Press 2015

Cele mai importante fotografii ale lui 2015 au fost alese, joi, in cadrul celei de-a 61-a editii a competitiei de fotojurnalism World Press. Astfel, fotografiile surprind teme care au zdruncinat societatea, precum criza imigrantilor si atentatele din Paris.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )