Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cele mai scumpe cladiri istorice scoase la vanzare in afara Bucurestiului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai scumpe cladiri istorice scoase la vanzare in afara Bucurestiului

Daca in Bucuresti cea mai scumpa vila istorica scoasa la vanzare are un pret de cerere de 8 mil. euro, in celelalte orase mari din Romania cel mai mare pret cerut pentru o cladire istorica nu depaseste 2 mil. euro. Iata cum arata cele mai scumpe case. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Cele mai scumpe medicamente din lume au intrat in Romania. Negocierile secrete purtate de Guvernul Romaniei

Cele mai scumpe medicamente din lume, care vindeca hepatita C, au intrat pe piata din Romania la preturi de catalog astronomice: peste 50. 400 de Euro pentru un singur pacient. Acelasi medicament costa 790 de Euro/pacient in Egipt si 6750 de Euro/pacient in Brazilia. Neoficial, demnitarii romani promit ca vor obtine reduceri consistente de pret. Ieri, premierul Victor Ponta s-a laudat cu eforturile guvernului sau in aceasta directie. Dar foloseste Guvernul Romaniei toate instrumentele existente pentru a-si maximiza pozitia in negocierile secrete cu gigantii farma? In realitate, lucrurile nu sunt ceea ce par.

MAE: Peste 1.600 de romani au fost arestati in afara granitelor tarii, in ultimele sase luni. Cele mai multe arestari s-au facut in Germania, Spania, Portugalia si Turcia

Peste 1. 600 de romani au fost arestati in afara granitelor tarii din decembrie 2014 si pana acum, statele unde s-au inregistrat cele mai multe arestari fiind Germania, Spania, Portugalia si Turcia, potrivit.

Mihai Morar si gemenele lui, cele mai simpatice fotografii!

Mihai Morar este fericitul tatic a doua gemene din cale afara de frumoase: Mara si Cezara. Ori de cate ori are ocazia, Mihai posteaza pe retelele de socializare fotografii cu cele doua fetite! .

FOTO Cele mai frumoase locuri din judetul Hunedoara: sapte destinatii de vis pentru turisti

Cele mai frumoase locuri din judetul Hunedoara. Parcul National Retezat, cetatile dacice din Muntii Orastiei, vaile din Tara Hategului, Manastirea Prislop sau Castelul Corvinilor fac din Hunedoara, intr-unul dintre cele mai atractive zone din punct de vedere turistic.

Incidentele de securitate din retelele telecom au crescut in 2014, dar conexiunile afectate s-au redus la jumatate: Judetele cu cele mai multe incidente

359 de incidente cu impact semnificativ au afectat in anul 2014 securitatea si integritatea retelelor si serviciilor de comunicatii electronice, numarul total de conexiuni afectate 8. 821) fiind cu peste 50% mai mic fata de cel raportat in anul 2013 19. 831 conexiuni), a anuntat joi autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Cele mai multe conexiuni afectate de incidente in 2014 au fost cele de telefonie mobila, urmate de serviciile de internet mobil, iar cele mai multe incidente de securitate au avut loc in Bucuresti, Constanta, Dolj si Teleorman. Anul trecut un incident de securitate a afectat in medie 24. 615 conexiuni, de trei ori mai putine decat in anul 2013, iar durata medie a unui incident a fost de 4 ore.

Cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur. Unde iti poti petrece vacanta de vara in Bulgaria

Cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur. Statiunea bulgareasca Nisipurile de Aur ofera turistilor posibilitati de cazare pentru orice buzunar. Exista insa cateva hoteluri recomandate de catre cei care s-au cazat aici si care sunt considerate cele mai bune din punct de vedere al serviciilor.

Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje

Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje. Persoanele care isi doresc un tatuaj ar trebui sa se documenteze bine inainte de a-si insemna pielea cu desene artistice. Unele dintre cele mai frecvente intrebari venite din partea celor care decid sa-si faca un tatuaj sunt legate de durerea resimtita in timpul picturii cu acul si de cele mai sensibile locuri pentru tatuaje.

Ellie White naste saptamana viitoare! Cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida a vedetei!

Ellie White se pregateste intens pentru momentul in care va deveni pentru a doua oara mamica! Iata cateva dintre cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida ale vedetei! .

Cele mai rapide browsere Top 5

Am alcatuit un top cu cele mai rapide browsere din acest moment. Specialistii au analizat care dintre browsere se deschide mai repede, incarca paginile cu viteza cea mai mare atat pe varianta desktop cat si cea pentru mobile. Iata care este rezultatul. Toti vrem sa folosim cele mai rapide browsere pentru a naviga pe internet [] Cele mai rapide browsere Top 5 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ministerul Mediului: Cele 420.000 de hectare de padure detinute de micii proprietari sunt cele mai expuse taierilor ilegale

Din cele 700. 000 ha de padure pe care le detine Romania, 420. 000 de hectare sunt detinute de micii proprietari, acestea fiind cele mai expuse taierilor ilegale, precizeaza Ministerul Mediului, Apelor si.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )