Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur. Unde iti poti petrece vacanta de vara in Bulgaria

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur. Unde iti poti petrece vacanta de vara in Bulgaria

Cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur. Statiunea bulgareasca Nisipurile de Aur ofera turistilor posibilitati de cazare pentru orice buzunar. Exista insa cateva hoteluri recomandate de catre cei care s-au cazat aici si care sunt considerate cele mai bune din punct de vedere al serviciilor. continuă pe Adevărul

Cele mai bune echipe de handbal feminin din europa vin la Bucharest Trophy

Bucharest Trophy, turneul organizat de CSM Bucuresti, se va bucura in acest an de un line-up impresionant, din care nu lipsesc cele mai bune echipe din Europa.

Simona Halep coboara pe locul 3 WTA. Irina Begu si Andreea Mitu, cele mai bune clasari din cariera

Jucatoarea de tenis Simona Halep a coborat pe locul 3 WTA, cu 7. 360 de puncte, in clasamentul mondial dat publicitatii luni, dupa ce a fost eliminata in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma,.

Cele mai bune filmedespremafie

Lumea crimelor organizate a luat cu asalt Hollywood-ul, care nu a putut rezista tentatiei de a prezenta mafia pe marile ecrane. Filmele cu gangsteri se numara printre cele mai populare genuri cinematografice, dar si printre cele mai bune productii realizate vreodata. Adevarul va prezinta cele mai bune filme cu si despre mafie.

Cele mai bune site-uri de transfer de date

Am selectat pentru voi cele mai bune site-uri de transfer de date pe care le puteti utiliza in mod gratuit pentru a trimite fisiere ce depasesc capacitatea emailului vostru.

Cinci dintre cele mai mari banci din lume risca amenzi cumulate de peste 5 miliarde de dolari si acuzatii penale din cauza manipularii valutelor

Cinci dintre cele mai mari banci din lume, JPMorgan, Citigroup, Barclays, Royal Bank of Scotland si UBS, vor putea primi, miercuri, amenzi cumulate de peste 5 milioane de dolari, intr-un acord cu autoritatile.

Cipru, Luxemburg si Malta au cele mai bune ape de scaldat, ROMANIA pe ultimul loc

Turistii care vor merge in concediu in aceasta vara vor putea intra in apa fara riscuri in 95% dintre cele 21. 000 de locuri de scaldat din Uniunea Europeana UE), iar cele din Luxemburg, Malta si Cipru se.

Cele mai frumoase orase din Anglia. 10 destinatii de vis pentru iubitorii de cultura si istorie

Bath, Canterbuty si Stratford se numara printre cele mai frumoase orase din Anglia, alaturi, bineinteles, de Londra. Aceste localitati au o uriasa valoare culturala si sunt legate inclusiv de nume celebre din istoria literaturii. Sunt orase vechi, pitoresti, cu o arhitectura deosebita, reprezentand o destinatie perfecta pentru turistul interesat de cultura si istorie.

Povestile crasmelor Brasovului de altadata. Clientii cu pretentii mergeau la Aro si Coroana, iar la Gaura Dulce se preparau cele mai bune flechii

Brasovul interbelic era un oras vesel, in care localnicii mergeau destul de des la o carciuma sau la o terasa pentru a se distra. Centrul Vechi era plin de localuri de lux, dar si de tot felul de carciumioare, care avea, fiecare, clienti fideli.

Cea mai buna jucatoarea din istoria turneului de la Roland Garros, Chris Evert: Simona Halep este favorita la castigarea competitiei. ii va strica show-ul Serenei Williams

Simona Halep, locul 3 in lume, este considerata favorita pentru turneul de la Roland Garros de una dintre cele mai bune jucatoare din istoria turneului, Chris Evert, posesoare a 18 titluri de Grand Slam la simplu,.

Salariul prin banca, filtrat de comisioane: cele mai avantajoase oferte bancare pentru a-ti incasa salariul pe card

De regula, exista companii care impun angajatilor o anumita banca de unde sa-si incaseze salariul, in functie parteneriatul pe care angajatorului semnat cu respectiva institutie bancara. Cu toate acestea, numarul acestora a continuat sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )