Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ellie White naste saptamana viitoare! Cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida a vedetei!

ADPM ADPM,
Ellie White naste saptamana viitoare! Cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida a vedetei!

Ellie White se pregateste intens pentru momentul in care va deveni pentru a doua oara mamica! Iata cateva dintre cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida ale vedetei! . continuă pe ADPM

Ellie White, kit de celule stem pentru fetita pe care o va naste saptamana viitoare

Ellie White va naste saptamana viitoare si deja a achizitionat un kit de recoltare a celulelor stem pentru ca sanatatea fetitei pe care o va aduce pe lume.

Andreea Mantea va naste saptamana viitoare! Cum isi va boteza copilul!

Andreea Mantea va naste saptamana viitoare. Vedeta de televiziune va aduce pe lume un baietel, pe care il va creste singura, in conditiile in care s-a despartit de tatal acestuia. Iata cum il va boteza pe micut.

Cele mai frumoase locuri pentru luna de miere. Destinatii romantice si inedite din Romania

Indiferent daca dureaza chiar o luna sau doar cateva zile, luna de miere trebuie sa fie cea mai romantica vacanta din viata unui cuplu. Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa alegem Parisul sau locuri exotice: pentru cei care vor o destinatie de neuitat in Romania, adevarul. ro propune cateva dintre cele mai frumoase locuri pentru luna de miere.

Cele mai frumoase orase din Anglia. 10 destinatii de vis pentru iubitorii de cultura si istorie

Bath, Canterbuty si Stratford se numara printre cele mai frumoase orase din Anglia, alaturi, bineinteles, de Londra. Aceste localitati au o uriasa valoare culturala si sunt legate inclusiv de nume celebre din istoria literaturii. Sunt orase vechi, pitoresti, cu o arhitectura deosebita, reprezentand o destinatie perfecta pentru turistul interesat de cultura si istorie.

Cele mai frumoase biciclete din lume. Modele originale, care vor fi lansate pe piata anul acesta

Intr-o perioada in care tot mai multi oameni isi doresc inlocuirea masinilor cu biciclete, pentru un mediu mai curat si mai sanatos, BBC prezinta cateva modele inedite de biciclete, care vor face cu siguranta mai atractiva ideea deplasarii pe doua roti in loc de patru.

Vacante, city break-uri si cele mai importante evenimente ale inceputui de vara

Luna mai este poate cea mai potrivita luna pentru city break, o excursie de cateva zile in cele mai frumoase orase ale Europei.

Mobilizare in Bucuresti pentru marsul diversitatii care va avea loc saptamana viitoare: Membrii comunitatii au iesit in strada pentru a-i indemna pe oameni sa participe la manifestatie (VIDEO)

Mobilizare in Capitala pentru marsul diversitatii de saptamana viitoare. Mai multi membri ai acestei comunitati au iesit duminica in strada, pentru a indemna oamenii sa ia parte la manifestatie,.

Iohannis: M-am intalnit cu Horodniceanu, vreau sa cunosc oamenii pe care ii numesc in functii; saptamana viitoare voi lua o decizie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca s-a intalnit cu persoana propusa de ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, pentru functia de sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Daniel Constantin Horodniceanu, precizand ca saptamana viitoare va lua o decizie privind numirea acestuia la conducerea DIICOT.

Iohannis: Saptamana viitoare voi lua o decizie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, ca s-a intalnit cu Daniel Constantin Horodniceanu, propus de ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, pentru functia de sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), precizand ca saptamana viitoare va lua o decizie privind numirea acestuia la conducerea DIICOT, potrivit surselor din presa.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 18-24 mai

Iata Horoscopul Astrocafe. ro pentru saptamana 18-24 mai 2015. Berbec Pune bazele unor noi strategii in ceea ce priveste latura financiara a existentei tale. Pe cat posibil, vinde-ti cunoasterea cat mai scump,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.5304 seconds )