Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai surprinzatoare 13 statistici despre calatoriile cu avionul

B1 B1,
Cele mai surprinzatoare 13 statistici despre calatoriile cu avionul

Jurnalistii de la The Telegraph au facut un top al celor mai surprinzatoare 13 statistici despre calatoriile cu avionul. Cel mai aglomerat traseu aerian din lume Desi multi ar fi tentati sa. continuă pe B1

TOP cele mai vizitate orase din lume in 2017: de ce aceste destinatii atrag turistii ca un magnet

Excentrice, traditionale, cosmopolite sau opulente, cele mai vizitate orase din lume in 2017 cuceresc orice turist cu obiectivele lor turistice, dar si cu vibratia pe care o transmit. Iata care sunt aceste destinatii si de ce merita sa le descoperi si tu.

Cele mai de succes coperte PLAYBOY din toate timpurile

Hugh Heffner, fondatorul Playboy, s-a stins din viata la varsta de 91 de ani si a lasat in urma un imperiu care a schimbat istoria si comportamentul publicului cumparator de reviste. Iata care au fost cele mai de succes coperte PLAYBOY din toate timpurile, si din America si din Romania.

Capitala Mondiala a Stirilor False: Orasul din Europa de unde se raspandesc cele mai multe informatii neadevarate

Micutul orasel Veles din Macedonia a devenit Capitala Mondiala a Stirilor False dupa ce anchetatorii americani au plecat cele mai multe informatii false in timpul campaniei electorale din.

Productiile actuale de grau, rapita, mazare si orz sunt cele mai mari din istoria tarii

Productiile de grau, rapita, mazare si orz obtinute in acest an sunt cele mai mari din istoria tarii, a afirmat, joi, secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale,.

Nicolae Ceausescu nu a calcat niciodata intr-unul dintre cele mai cunoscute localuri din Bucuresti. Motivul incredibil care l-a tinut departe pe dictator

Nicolae Ceausescu nu a calcat intr-unul dintre cele mai selecte localuri din Bucuresti. Este vorba de Casa Capsa, cofetarie care a implinit 131 de ani, cea mai veche fondata in Bucuresti de.

Care sunt cele mai valoroase marci din lume. Cat valoreaza Apple, Google, Microsoft sau Coca-Cola

Interbrand, una dintre cele mai imprtante firme de consultanta in ceea ce priveste brand-urile, din lume, a realizat topul sau anual al celor mai valoroase marci de pe piata mondiala. Sapte companii din primele zece se ocupa cu tehnologia.

Care sunt cele mai profitabile marci din lume. Cat valoreaza Apple, Google, Microsoft sau Coca-Cola

Interbrand, una dintre cele mai imprtante firme de consultanta in ceea ce priveste brand-urile, din lume, a realizat topul sau anual al celor mai valoroase marci de pe piata mondiala. Sapte companii din primele zece se ocupa cu tehnologia.

Peste 30.000 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe in Bucuresti, Prahova si Sibiu

La nivel national sunt vacante 30. 318 locuri de munca, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova si Sibiu, in timp ce in Suceava si Giurgiu sunt cele mai putine locuri de munca libere, sub o suta de posturi vacante, potrivit Agentiei.

Veste mare pentru una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Romaniei: A NASCUT

Veste mare pentru una dintre cele mai bune gimnaste din istoria Romaniei. Andreea Raducanu a devenit mama, potrivit Click. Sportiva a adus pe lume o fetita sanatoasa, luni, la un spital privat din.

Cele mai mari defecte ale poporului roman descrise de straini: habotnici, inapoiati, violenti si betivi. Ei n-au mai multa religie decat vitele lor

Despre romanii din veacurile trecute au scris zeci de carturari din tarile Occidentului. Acesti calatori educati au lasat marturii valoroase despre felul de a fi, despre ocupatiile si naravurile locuitorilor Tarii Romanesti, Moldovei sau Transilvaniei. in scrierile acestora romanii sunt prezentati fie in culori vii, fie in tonuri sumbre, in functie de experientele avute de acesti calatori cu poporul nostru.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.237 seconds )