Libnet.ro
UNICEF

15:31

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Imitatul

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Imitatul

Lui Bula i se plange un vecin: - Auzi Bula, zi-i lui fiu-tau sa nu ma mai imite! Bula catre Bulisor: - Hai, gata, inceteaza sa mai faci pe prostul! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cucuiul

Bula vine la scoala cu un cucui mare in frunte. Profesoara il intreaba: - Bula, cum ai reusit? - Pai. o albina. - De ce nu ai alungat-o cu mana? - Nu am apucat. Tata a omorat-o cu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Femeia de culoare

Bula iese noaptea beat dintr-o carciuma. il acosteaza o negresa: - Ei, iubitule, vii cu mine acasa? - Da ce sa caut eu noaptea taman in Africa?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cu masina in sant

Bula ajunge cu masina in sant. Cum ai reusit, domnule, sa intri in sant ? Pai, domnule agent, eram sub influenta fiintelor psihotrope. Vrei sa spui substantelor? Nu, nu,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in tren

Doi politisti intra intr-un compartiment al trenului unde pe canapea statea tolanit Bula: - Arme? Bani? Droguri? - Nu, multumesc. O cafea, va rog.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Conferinta cu blonde

Pentru a se dovedi ca blondele nu sint proaste, s-a organizat o conferinta de presa. O blonda a fost intrebata: - Cit fac 1+1? Ea raspunde: - 5. Din sala se aude: - Mai dati-i o.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Furtul de morcovi

Ieri au fost filmati cu o camera de supraveghere 3 politisti in timp ce furau un iepure. Comandantul ii ia la rost: - Mai, dobitocilor, nu va e rusine? Ati facut Politia Romana de rusine! De ce ati furat iepurele??.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Ginerele

Cum recunosti ginerele la moldoveni? E cel care are adidasii cei mai noi.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La taiat de lemne

Doi ardeleni taiau lemne, iarna, frig naprasnic. D-apoi, vere, cum de nu ai luat sapca aia cu urechi? De cand am avut accidentul, nu o mai port! Ce accident? Mi s-a oferit o palinca si nu am.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Gemenii lui Badea Gheorghe

Badea Gheorghe se plimba pe strada cu cei doi copii ai lui. Un cunoscut care il vede, ii spune: Bade Gheorghe, ce faini copiii ai! Si ce mai seamana intre ei! Dapai cum nu, ca doara is.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Incendiul

- Ioane, vaca ta fumeaza? - No, da cum sa fumeze vaca? - Atunci, ma, ti-o luat foc grajdu! .

ştiri de la B1

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2142 seconds )