Libnet.ro
UNICEF

22:00

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Hai Romania!

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Hai Romania!

Niste moldoveni la Jocurile Olimpice. Proba de caiac-canoe. Astia asezati langa mal. Trece echipajul de pe locul 1, moment in care moldovenii incep sa strige: -M***e ba!! C****a ma-tii!!. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La magazin

Doi ciobani moldoveni intra cu un caine intr-un magazin din Suceava. - Animalele nu au voie in magazin, zice vanzatorul. - Bre, Gheorghe, atunci eu si Labus te asteptam afara.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Televizorul color

De ce isi coloreaza Moldovenii antenele? Ca sa vada color la tv .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Afaceristul

Un bucurestian merge cu masina prin moldova. Drumul bun. si dintr-o data intra intr-o groapa mare cu noroi. Incearca sa o scoata dar nu reuseste. De dupa un copac apare un moldovean care il ajuta sa scoata masina.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Palinca

Un ardelean si un oltean in tren. Ardeleanul il serveste cu o palincaa pe oltean, la care asta zice: Mai nene, sa stii ca si eu am facut anu asta o palinca super, de 38-40 de grade. La care.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Prajitura

Eu si sora mea imparteam o prajitura: -Nu e corect, ai luat o bucata mai mare! imi zice sora mea -Tu ce ai fi facut in locul meu? intreb eu -As fi luat o bucata mai mica! -Vezi,de-aia ti-am lasat-o pe aceea mai mica!.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La cununie

-Cetatene Bula Popescu. o iei in casatorie pe cetateana Alinuta Gheorghe. - Ba tu esti prost sau te faci?Pai de ce am mai venit pana aici? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Meseria de baza

- Domnule Bula, ce meserie aveti la baza? este intrebat la un interviu de angajare. - Sunt pictor, raspunse el. - Interesant. Si ce anume pictati mai exact? - Cai verzi pe pereti.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Mobila din sufragerie

Doi amici din Ardeal se intalnesc la un pahar de tuica. - Vad ca lucrurile stau mai bine intre tine si sotia ta! V-am vazut trebaluind prin curte si ca ati taiat lemne impreuna. - Pe naiba, imparteam mobila din.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Farul

In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, nava de razboi Mississippi mergea pe ocean. in departare, au observat o lumina. Atunci, capitanul a strigat: Noi suntem vasul Mississippi si va vom.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Iepurele

Cum prinde olteanul un iepure? Se ascunde in tufis si face ca morcovul.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )