Libnet.ro
UNICEF

15:15

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Lupta

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Lupta

Stefan cel Mare tine cuvantare razesilor inainte de o lupta cu turcii: - Razesi, maine, la orele 8. 00 AM, avem lupta cu turcii, asa ca sa veniti toti cu sabii, furci, coase si ce mai aveti pe-acasa ca . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Copacii

Se duc 2 romani la munca in Italia. Sefu le arata livada si le spune ca sa curete copaci. Ii intreaba daca au inteles, astia dau din cap. Ia unu o drujba si unu toporu si incep astia sa taie toti copacii. Vine apoi.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Soferul

Un moldovean pieton in Cluj se plimba impreuna cu un prieten, cand trece pe langa el o masina si-l stropeste de sus pana jos. Bineinteles, soferul demareaza in tromba. Moldoveanul, suparat foc: D-apai.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Porcul

Vine un timp nasol, cu friguri foarte mari; la un moment dat Stefanuc ii zice la consoarta lui: - Auzi fa, Anuta, iete e frig, ce zisi, bagam porcu in casa? Anuta ii raspunde: - Da ma, Stefanuc ma, da.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Frigul

In tren, pasagerii catre ardelean: - Trage geamul tataie, ca e tare rece afara. Ardeleanul trage geamul si spune: - Na, acu-i mai cald afara?! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Calul

Micuta Alinuta priveste la televizor. -Mama, dupa ce alearga caii aia? -Dupa nimic, puisor. Primul sosit castiga premiul . -Numai primul? Pai atunci de ce mai alearga si ceilalti? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Gainile

Bula merge la medic. - Ce problema te supara, Bula? - Pai stiti, de vreo doua saptamani tot visez gaini care joaca fotbal si deja ma streseaza. As vrea sa scap de ele. - Ciudata chestie.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Bradul

O blonda supravietuieste unui accident cumplit, petrecut pe o autostrada. Iese cu chiu cu vai din gramada de fiare contorsionate si declara politistului: - Mergeam linistita cand, deodata, in fata mea.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cadavrul

Doi politisti gasesc in fata gimnaziului un cadavru. Unul dintre ei intreaba: - Stii tu cumva cum se scrie corect gimnaziu? - Nu, dar hai sa-l taram pana la posta! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Scleroza

Ion si Maria se intalnesc pe strada, la trei zile dupa ce facusera dragoste. - Sarut mana, Marie. Da ce-i cu tine, esti suparata? - Ioane, vin de la doctor, am o boala Ceva cu s - Aoleu, ce boala? -.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Vecina

Alinuta intra in fuga in casa: - Tati, tatiii! - Da, Alinuta? - Ai vazut ce ochi frumosi are noua noastra vecina? - Nu. Alinuta, intinzand palmele catre ta-su: -.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )