Libnet.ro
UNICEF

05:30

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: in tren cu un negru exotic

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: in tren cu un negru exotic

Un oltean calatoreste cu trenul impreuna cu un negru. Dupa un timp, olteanul zice: - Bre, da esti negru! - Da, zice negrul. Iarasi tacere. Dupa un timp, olteanul zice: - Bre, da de unde. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Tramvaiul

Intrebare: - Ce au facut oltenii cand au vazut pentru prima data un tramvai? Raspuns: - Au alergat la sefu de gara sa-i spuna ca s-a pierdut un pui de tren! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vizita

Doi olteni dormeau pe o banca dintr-un parc din Bucuresti. La un moment dat se apropie de ei un politist: Ce faceti voi aici?? Pai eu nu am casa, nu am nici serviciu, asa ca dorm aci.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Ploaia

Ion sta afara in ploaie. Vine Maria si ii zice: - Ma Ioane, hai in casa ca ploua! - Lasa fa. Stau afara, ca ploua si aici! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI:Trenul

Doi ardeleni se suie intr-un tren ca sa se intoarca acasa. Dupa vreo ora de mers, parca incep sa banuiasca ca au gresit trenul. Cand vine controlorul, unul din ei isi face curaj si-l.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Copilaria

- Bula, ce a fost cel mai frumos lucru din copilaria ta? - Cel mai frumos lucru din copilarie a fost ca nu eu aveam de platit facturile! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Avionul

Doi politisti pe un aeroport - Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul care e asa de mare . - Mai tampitule, nu-l deturneaza cand e la sol, ci in aer cand se face mic.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Animalele

Invatatoarea la scoala: - Gigele, enumera trei animale Gigel: - Tigrul, leul si . nu mai stiu Invatatoarea: - Bula, spune tu. Bula: - UN tigru si doi lei .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Manecuta de-ajutor

Cum cer ardelenii o batista? Imi puteti da o manecuta de-ajutor? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Alb si pufos

Alinuta intra la pravalia de animale de companie si spune zambind: As dori un iepuras. Oare sa fie acesta maro si catifelat? Sau acesta alb si pufos? Cred ca pentru gusturile pitonului.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La lupta

Intr-o dimineata inainte de lupta Stefan cel Mare aduna armata si intreaba: - Cine a baut aseara? Nici un raspuns. - Cine a baut aseara intreaba a doua oara. Tot nici un raspuns. - Cine a.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )