Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cele mai tari costume de Halloween ale vedetelor in 2019

ADPM ADPM,
Cele mai tari costume de Halloween ale vedetelor in 2019

Petrecerile de Halloween au avut loc, in mare majoritate, in acest weekend, in Statele Unite. Iata ce costume speciale au purtat vedetele cunoscute la petrecerile cu aceasta tematica. continuă pe ADPM

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vopseaua

Intr-o noapte pe la ora doua, Ion aude pe cineva strigand: - Ioane, Ioane! Se scoala Ion, merge la usa si o deschide: - Cine ma striga, intreaba Ion. - Gheorghe, vine raspunsul. - Pai, ce vrei ma, la ora asta?.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Calatorii mei

Un oltean isi ingroapa soacra langa drum si pe placa funerera scrie: Sub aceasta cruce grea, Zace scumpa, soacra-mea, Calatorii mei iubiti, Mai ncet, sa n-o treziti.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Lupul la stana

Cica un lup dadea tarcoale la o stana. La un moment dat s-a oprit. De ce? Pentru ca nu mai avea tarcoale.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ferma lui Bula

Bula, neavand studii, se hotaraste sa-si faca o ferma. in prima luna isi cumpara 100 de pui, in a doua luna isi mai cumpara 100 si tot asa timp de un an. Dupa un an se intalneste cu.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Spital

- Alo, mama, nu te speria, te rog sa nu intri in panica, nu e nimic grav, dar sunt la spital! Manole, esti medic de zece ani, nu mai spune asta de cate ori ma suni.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Baia

- Alinuta , fii draguta si fa-i o baie fratelui tau. Dupa vreo juma de ora tatal intra in baie . Alinuta il tinea de urechi pe fratiorul sau si il tragea prin apa. - Alinuta , mai pune mana si mai freaca-l si.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Dolarul

Profesorul intreaba clasa: Daca aveti un dolar si-i mai cereti unul tatalui, cati bani aveti? Bula ridica mana si zice: Un dolar. Nu stii matematica, zice profesorul dezamagit.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Soseta

- Ce zic moldovenii cand isi scot sosetele? - A mai trecut un an.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Emo

Doi emo discutau: Ea: Cat de tare ma urasti? El: Stai linistita, nu mai putin decat pe mine.

Cele mai imbatranite judete ale Romaniei. Si consecintele economice ale acestui fapt

Cel mai tanar judet din Romania lui 2019 este Iasi, unde varsta medie a locuitorilor este putin peste 38 de ani, iar cel mai batran este Teleorman, unde locuitorul mediu trece de 44,2 ani, arata datele Institutului National de Statistica, prelucrate de HotNews. ro. in ultimii 18 ani, situatia s-a deteriorat dramatic, mai arata datele Statisticii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )