Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cele mai tari glume, dupa eliberarea lui Cristi Borcea. Nu se uita la reclamele pentru prezervative fiindca...

Antena3 Antena3,
Cele mai tari glume, dupa eliberarea lui Cristi Borcea. Nu se uita la reclamele pentru prezervative fiindca...

Au aparut deja cele mai tari glume, dupa eliberarea lui Cristi Borcea din Penitenciarul Jilava, care a avut loc luni, 2 iulie. Astfel, jurnalista Mara Banica a postat un mesaj, in mediul online, imediat dupa ce . continuă pe Antena3

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Referendum

Judetul Vaslui a abandonat planul de obtinere a autonomiei teritoriale dupa ce s-a constatat ca s-au baut banii de referendum.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Bilet la film

Un ardelean cumpara un bilet pentru a intra la film. Dupa cateva secunde se intoarce si mai cumpara unul. Casierita il intreaba: - Daca voiai doua bilete de ce nu ai cerut de prima data? - Eu vreau numai un.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La opera

Bula ajunge la opera cu intarziere. Plasatoarea il conduce spre locul sau si ii recomanda: - Va rog sa va ocupati locul cat mai in liniste. - De ce?- intreaba Bula. Deja au adormit toti? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Scoala de soferi

- Stii care e paradoxul scolii de soferi? intreaba o blonda pe prietena sa. - Nu, care? - Ca sa iei examenul, trebuie mai intai sa cazi.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: E foamete

Doi ardeleni, unul mai grasut si unul mai slabut, stau de vorba. Unul dintre ei zice: - Mai Ioane, daca te-ar vedea vreun strain ar zice ca e foamete in tara. - Da??!!. dar daca te-ar vedea pe tine, ar.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Interviul de angajare

- Domnule, ce meserie aveti la baza? este intrebat Bula la un interviu de angajare. - Sunt pictor, raspunse el. - Interesant. Si ce anume pictati mai exact? - Cai verzi pe pereti.

CeLE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Clase

Azi-dimineata m-am trezit ca tipa un politist la mine : - Bai ! Tu cate clase ai ?! - Doua clase . - Bai , dar prost mai esti ! N-ai fost in stare sa faci nici macar patru clase ca mine ! Ha ! Ha ! Ha !.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Varsta

O blonda este intrebata cati ani are: - Asa, o clipa, sa calculez. Cand m-am casatorit aveam 20, iar sotul- 40. Eram de 2 ori mai mica decat el. Asadar, daca el acum are 70, eu am 35.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La cununie

-Cetatene Bula Popescu,o iei in casatorie pe cetateana Alinuta Gheorghe. - Ba tu esti prost sau te faci?Pai de ce am mai venit pana aici? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Binoclu

Bula se uita cu binoclu la o pereche care se sarutau. Strula merge acasa si il ve de pe Bula cand sa uita cu binoclu si ii zice: Ce faci mai ? Lasa perechea aia in pace mai bine te uiti si tu la sotia ta! Bula.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )