Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top

Playtech Playtech,
Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top. Anul trecut a schimbat complet piata autoturismelor noi si la mana a doua. Ce se intampla dupa un an greu pe piata auto, cititi in articolul de mai jos. Ce masini s-au vandut cel mai bine in 2020. Trei marci reprezinta 60% din vanzari Acestea . continuă pe Playtech

Ministrul Muncii a dezvaluit care este cea mai mare pensie din Romania: Nu pot sa tolerez si nici sa dorm noaptea

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, si-a exprimat indignarea fata de nedreptatile care au loc in Romania. Daca mii de persoane traiesc cu o pensie minima, insuficienta pentru un trai decent, pensionarii de lux beneficiaza de sume astronomice nemeritate. Ce pensie astronomica primeste cel mai bogat pensionar Atunci cand te gandesti la un pensionar de rand din .

Turcan: Cea mai mare pensie din Romania este 78.634 de lei

Cea mai mare pensie din Romania este 78. 634 de lei, din care 5. 205 lei din contributivitate si 73. 429 de lei din criterii favorizante obtinute din mai multe legi, a anuntat la Digi24 ministrul Muncii Raluca Turcan.

EUROSTAT: Preturile locuintelor in Cipru si Romania au inregistrat cele mai mari scaderi din UE in trimestrul trei 2020

Pretul locuintelor a crescut in majoritatea statelor membre UE, in trimestrul al treilea al anului trecut comparativ cu trimestrul al doilea, exceptie facand doar patru state membre unde aceste preturi au scazut, iar cele mai importante scaderi au fost inregistrate in Cipru minus 4,8%) si in Romania minus 2,6%), arata datele publicate joi de Eurostat.

Cea mai mare si cea mai mica pensie din Romania iti arata ca ai gresit tara: solutia ministrului Muncii

In noul cabinet al Guvernului, Raluca Turcan este ministrul muncii si tocmai a atras atentia asupra extremelor din pensiile pe care le primesc romanii. Cea mai mare pensie din Romania este.

Cat costa revenirea la scoala a celor mai saraci copii din lume - studiu

Temerile ca vom avea o generatie pierduta in cele mai sarace tari din lume pot fi inlaturate prin investitii de 50 miliarde de dolari, o garantie ca 136 milioane de copii se vor putea intoarce la scoala, potrivit unui studiu al Salvati Copiii. Aceasta inseamna un cost de 370 de dolari pentru fiecare elev, cel putin in 59 dintre cele mai sarace tari din lume.

DigiSport: FOTO Cine e atleta din Romania care ridica 50 de tone de greutati pe saptamana! Va concura la Jocurile Olimpice

Alina Rotaru, cea mai buna atleta din Romania la saritura in lungime are un regim draconic de pregatire in drumul spre Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vara lui 2021.

De ce sunt strazile din Romania pline de masini vechi: datele care explica fenomenul

Romania a venit cu programe guvernamentale pentru reinnoirea parcului auto, dar demersul, desi benefic, nu a fost atat de eficient. Parcul auto al Romaniei e unul dintre cele mai vechi din.

EUROSTAT: Malta, Bulgaria si Romania, cele mai scazute rate ale absentelor de la munca, in T3 2020

Cele mai ridicate rate ale absentelor de la munca in trimestrul trei din 2020, inregistrate in randul statelor membre ale Uniunii Europene pentru care exista date disponibile, sunt in Suedia 16,1%), Franta 14,4%) si Austria 12,6%), iar cele mai scazute in Malta 1,5%), Bulgaria 1,9%) si Romania 2%), potrivit datelor publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Care au fost cele mai cautate joburi in pandemie

Potrivit unui comunicat al BestJobs, piata muncii a trecut printr-o schimbare brusca in 2020, ca urmare a pandemiei de Covid-19, iar efectele au fost resimtite fara intarziere atat de angajatori, cat si de candidati. Cele mai cautate joburi au fost in domenii precum transport, contabilitate sau inginerie.

O companie gigant din Romania intra in faliment. Mii de angajati in pericol cu locurile de munca

In 1993, Ioan Ciolan punea bzele unei din cele mai importante companii de pe piata de bricolaj din Romania. Compania Ambient lua fiinta la Sibiu, si in mai putin de 4 ani avea 7 magazine proprii. in toate cele sapte magazine se comercializau materiale pentru finisaje, instalatii si produse pentru amenajarea locuintei. De atunci au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )