Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cele mai vechi carlige de pescuit au fost descoperite intr-o pestera de pe o insula japoneza

Hotnews Hotnews,
 Cele mai vechi carlige de pescuit au fost descoperite intr-o pestera de pe o insula japoneza

Arheologii au gasit cele mai vechi carlige de pescuit din lume, intr-o pestera de pe insula japoneza Okinawa. Cele doua carlige dateaza de acum aproximativ 23 de mii de ani si au fost, se pare, confectionate din cochilii de melci de mare, iar acestea erau insotite si de alte relicve, potrivit unor documente. continuă pe Hotnews

41 de companii au fost amendate de Consiliul Concurentei, pentru intelegeri anticoncurentiale. Cele mai mari amenzi le-au primit Dedeman si Arabesque

Consiliul Concurentei a amendat cu 28,12 milioane lei aprox. 6,32 milioane euro), 41 de companii de pe piata distributiei de usi si pe piata distributiei centralelor termice si boilerelor, pentru incheierea unei intelegeri anticoncurentiale. Cele mai mari amenzi le-au primit Dedeman si Arabesque, se precizeaza intr-un comunicat remis redactiei.

Cele mai luxoase apartamente din Arad din urma cu un secol

Acum mai bine de 130 de ani pe principalul bulevard din Arad avea sa fie ridicat un palat care adapostea printre cele mai luxoase apartamente din oras. De asemenea, in spatele palatului se intindeau curtea si gradina, proiectate intr-un mod complex pentru acea vreme.

TOP cele mai bogate orase din lume: de ce merita sa le vizitezi si cat te costa sa ajungi aici

Cele mai bogate orase din lume au fost dezvaluite de compania de consultanta Arcadis, potrivit Business Insider . Iata care sunt acestea si de ce sa le vizitezi.

Cele mai frumoase rochii prezentate la New York Fashion Week

La New York Fashion Week s-au prezentat, pe langa creatii nonconformiste si, considerate de multi, ciudate, si outfituri obisnuite, cum este cazul rochiilor pe care le poti purta la evenimentele speciale, fara sa pari o fashionista neinteleasa. Iata cele mai frumoase modele prezentate.

La trei ani de la lansare, GTA V ramane unul dintre cele mai bune jocuri

In urma cu trei ani de zile, Rockstar Games a lansat unul dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile. Grand Theft Auto V a implinit ieri, 17 septembrie, varsta de trei ani de zile. in acea zi, in anul 2013, jocul debuta in mod oficial pe consolele din vechea generatie PlayStation 3 si Xbox [].

Retete de weekend: Cele mai delicioase retete de pui la cuptor

Pentru ca e weekend, e timpul sa-ti rasfeti familia. Iata cele mai delicioase retete de pui la cuptor. Cei dragi se vor linge de pe degete. Pulpe de pui si cartofi la cuptor Pulpe de pui la cuptor Ciocanele de pui.

41 de companii, amendate cu aproximativ 6,3 milioane euro pentru fixarea preturilor pe piata distributiei de usi si pe piata distributiei centralelor termice si boilerelor/Dedeman, Arabesque si Ariston Thermo au primit cele mai mari amenzi

Consiliul Concurentei a aplicat amenzi in valoare totala de 28,12 milioane lei aprox. 6,32 milioane euro) catre 41 de companii active pe piata distributiei de usi si pe piata distributiei centralelor termice si boilerelor pentru o intelegere privind fixarea preturilor pentru produsele Porta KMI Romania usi) si Ariston Thermo Romania SRL centrale termice). Dedeman a primit cele mai mari amenzi, de peste 18,6 milioane lei. Zeci de firme au recunoscut ca au participat la aceasta fixare a preturilor, beneficiind de o reducere de 20% a amenzilor primite, iar Dedeman peste 18,6 milioane lei), Arabesque peste 3,5 milioane lei) si Ariston Thermo peste 1,7 milioane lei) au primit cele mai mari amenzi.

FOTOGALERIE Cum arata cele mai noi TGV-uri care vor circula din luna decembrie

Compania nationala franceza SNCF a prezentat TGV Oceane, cele mai noi trenuri de mare viteza care vor circula din decembrie intre Paris si Bordeaux. Trenurile pot gazdui cu 10% mai multi pasageri, iar fiecare loc este un veritabil birou mobil. SNCF concureaza cu Air France pentru ruta de 570 km care este parcursa in trei ore si un sfert, insa preturile de pornire ale biletelor sunt mai mici decat la avion. Din iulie 2017 calatoria va dura numai doua ore si cinci minute fiindca toata linia va fi super-rapida.

Cele mai bune trufe de ciocolata

Pentru a prepara cele mai bune trufe de ciocolata foloseste o ciocolata cu 85% cacao pentru ca este mult mai sanatoasa. Poti servi trufele la gustare sau ori de cate ori ti se face pofta de ceva bun si dulce.

Cele mai bune cotlete de porc in sos de lamaie cu cimbru

Cand vine vorba de cina in familie, nu stii ce sa prepari mai intai pentru a-i impresiona pe cei dragi. Cele mai bune cotlete de porc in sos de lamaie cu cimbru sunt un fel de mancare cu care sigur vei impresiona.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )