Libnet.ro
UNICEF

07:15

De ce ii cer romanii din strainatate demisia ministrului de interne

România Liberă România Liberă,
De ce ii cer romanii din strainatate demisia ministrului de interne

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) cere demisia ministrului Afacerilor Interne, Petre Toba, pentru modul in care a fost gestionata situatia de la frontiere, unde s-au format cozi uriase, mii de romani care muncesc in strainatate intorcanu-se acasa de sarbatori. continuă pe România Liberă

Business Report: Euro bate leul, in ciuda sumelor trimise de romanii din strainatate; Cresterea PIB pe 2014 - reevaluata in sus la 3%. De ce ?; Ce locuinte se ieftinesc de la 1 ianuarie 2016

Domo isi da ultima rasuflare. In ianuarie inchide Retailerul electro IT Domo, numarul trei pe piata din Romania, a ramas cu magazinele si mai goale dupa ce. Romania are nevoie de 16 ani pentru a-si proteja autostrazile de inzapezire In 2016 se vor planta doar 47 de hectare de perdele forestiere de protectie.

FADERE solicita demisia ministrului de interne pentru incompetenta

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) solicita demisia ministrului Afacerilor Interne, Petre Toba, pentru modul in care a fost gestionata situatia de la frontiere, unde s-au format cozi uriase ale romanilor care s-au intors in tara pentru sarbatori.

Repatrierea aurului german din strainatate, la bilant

Banca Federala a Germaniei dispune de rezerve in aur care o situeaza pe locul al doilea in lume, dupa SUA. Din motive istorice, dupa cum se zice, cea mai mare parte a aurului german a ramas in strainatate. Mai precis la aliati: in SUA, Marea Britanie si Franta. Acum trei ani, Bundesbank a anuntat o masiva actiune de repatriere a aurului sau. Ceea ce s-a si intamplat, treptat si in secret, din motive de securitate. Ne incadram in plan. Pana in 2020, jumatate din aurul german il vom avea in Germania, promite presedintele Bundesbank, Carl-Ludwig Thiele. Institutia pe care o conduce a trecut si la maxima transparenta. Pe 2. 300 de pagini se intinde lista cu fiecare lingou de aur german aflat in strainatate, inclusiv greutatea si locul unde se afla momentan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )