Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ceremonie grandioasa la investirea lui Donald Trump: Omul de afaceri Mike Costache si regizorul Bobby Paunescu, printre invitati

B1 B1,
Ceremonie grandioasa la investirea lui Donald Trump: Omul de afaceri Mike Costache si regizorul Bobby Paunescu, printre invitati

Ceremonie grandioasa in Washington DC. Donald J. Trump este pregatit sa devina al 45-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. in onoarea sa vor fi organizate mai multe festivitati, pe parcursul. continuă pe B1

Ceremonie grandioasa la investirea lui Donald Trump: Omul de afaceri Mike Costache si regizorul Bobby Paunescu, printre invitati(VIDEO)

Ceremonie grandioasa in Washington DC. Donald J. Trump este pregatit sa devina al 45-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. in onoarea sa vor fi organizate mai multe festivitati, pe parcursul.

Ceremonie grandioasa la investirea lui Donald Trump: Omul de afaceri Mike Costache si regizorul Bobby Paunescu, printre invitati (VIDEO)

Ceremonie grandioasa in Washington DC. Donald J Trump este pregatit sa devina al 45-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. in onoarea sa vor fi organizate mai multe festivitati, pe parcursul a .

VIDEO: Donald Trump, tot mai aproape de momentul in care va deveni oficial al 45-lea presedinte al SUA. Omul de afaceri si sotia sa Melania Trump au sosit la Washington, pentru ceremonia de investire

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns joi dupa-amiaza la Washington D. C, alaturi de sotia sa Melania, pentru a se pregati pentru ceremonia de investire in functie.

Ce designeri o imbraca pe Melania Trump la investirea lui Donald Trump ca presedinte al Americii?

Donald Trump va fi investit sambata, in mod oficial, ca noul presedinte al Statelor Unite ale Americii, ocazie cu care privirile tuturor se vor indrepta si catre noua Prima Doamna, Melania Trump. Ce designer ii va oferi insa hainele pe care sa le poarte la acest eveniment atat de important? .

Doua zile de festivitati se organizeaza in SUA, cu prilejul investirii noului presedinte, Donald Trump

Festivitatile care marcheaza investirea celui de-al 45-lea presedinte american, Donald Trump, incep joi, 19 ianuarie si vor avea punctul culminant vineri, 20 ianuarie, informeaza ziarul New York Times.

Reactia Administratiei Prezidentiale, dupa invitatia primita de Grindeanu si Dragnea privind participarea la ceremonia de investire a lui Donald Trump: Sefii misiunilor diplomatice acreditati la Washington sunt singurii care ii reprezinta oficial pe sefii

Administratia prezidentiala a reactionat, luni seara, dupa ce presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si seful Guvernului, Sorin Grindeanu, au fost invitati in SUA pentru a asista la ceremonia de investire a lui Donald Trump. Astfel, Presedintia precizeaza ca nicio delegatie straina nu este invitata oficial la ceremonie, astfel ca singurul care va fi prezent la investire este ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii.

Donald Trump, in razboi cu producatorii auto: Fabricati in SUA, daca mai vreti sa faceti afaceri aici

Presedintele american, Donald Trump a facut duminica o declaratie adresata producatorilor de automobile americani in care ii ameninta pe acestia ca risca sa nu mai produca afaceri in SUA.

FOTO Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au participat la o cina in format restrans cu Donald Trump

Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu au participat la o cina alaturi de presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, anunta liderul PSD intr-o postare pe Facebook. Liviu Dragnea, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor, se afla in State Unite pentru a participa la ceremonia de inaugurare a mandatului presedintelui Donald Trump.

Efectul Donald Trump. Ce inseamna mandatul lui Trump pentru Romania

Cele mai directe efecte pentru Romania ale presedintiei lui Donald Trump in SUA par a fi in zona securitatii si a relatiilor cu Rusia, insa tot in acest sens declaratiile explicite ale lui Trump ca statele NATO ar trebui sa cheltuiasca cel putin 2% din.

VIDEO! Donald Trump, parodiat de Alec Baldwin in emisiunea Saturday Night Live

Alec Baldwin continua seria impersonarilor lui Donald Trump in emisiunea Saturday Night Live, iar ultima sceneta a fost inspirata de conferinta de presa a lui Trump, organizata saptamana trecuta.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )