Libnet.ro
UNICEF

21:15

CES Las Vegas Nvidia a lansat un super-procesor gandit pentru masini autonome, roboti si drone

Hotnews Hotnews,
 CES Las Vegas Nvidia a lansat un super-procesor gandit pentru masini autonome, roboti si drone

Nvidia a lansat la targul CES Las Vegas un nou procesor puternic gandit sa gestioneze aplicatii video sofisticate pe autoturisme cu un grad sporit de autonomie. Masina viitorului va avea o enorma abilitate computationala si credem ca numarul de display-uri din masina va creste foarte repede, spune seful companiei. Procesorul mobil Tegra X1 ii succede lui Tegra K1 si va ajunge pe autoturisme in prima parte din 2015. continuă pe Hotnews

VIDEO CES Las Vegas. A fost prezentat ghiveciul electronic care uda singur planta si ii monitorizeaza starea de sanatate

Compania franceza Parrot, cunoscuta pentru produsele sale wireless, a prezentat la targul CES Las Vegas e-ghiveciul care monitorizeaza starea de sanatate a plantei si o uda automat. Pentru cei care nu vor sa-si puna plantele intr-un ghiveci electronic, compania a lansat si un dispozitiv de forma unei frunze care masoara diversi parametri si permite atasarea unei sticle cu apa. Posesorul poate alege ca planta sa fie udata automat la anumite ore sau poate da comanda prin smartphone pentru asta, de oriunde ar fi.

PREVIEW Targul CES Las Vegas - Drone, realitate virtuala, autoturisme smart si haine pline de senzori

Cel mai mare targ de tehnologie al inceputului de an isi deschide portile in Las Vegas si tendintele lui vor marca intregul an 2015. Casa inteligenta devine accesibila pentru tot mai multi oameni, dispozitivele cu realitate virtuala isi cresc notorietatea, iar dronele devin un adevarat fenomen comercial in SUA, numarul de modele aflate la vanzare crescand uluitor. Intra in articol pentru a citi pe larg despre tendintele ce vor marca targul Consumer Electronics Show care se deschide duminica in Las Vegas.

Adevarul Live, ora 15.00: Ce se poate lansa la CES 2015 din Las Vegas si care sunt tendintele acestui an in tehnologie

La Adevarul Live de la ora 15. 00, jurnalistii Playtech Razvan Baltaretu, Bogdan Cristea si Octavian Palade discuta despre noile tendinte pe care le aflam de la CES 2015, festivalul de tehnologie din Las Vegas.

Telefonul curbat traieste si in 2015: Ce pregateste LG la cel mai mare targ de tehnologie din Las Vegas

La targul de tehnologie CES 2015 din Las Vegas LG ne va impresiona cu un nou telefon curbat. Dupa Flex de anul trecut, acum va imbunatati acolo unde a esuat in 2014.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )