Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cetatenii elvetieni sunt chemati din nou la urne pentru a vota asupra limitarii imigratiei

Adevărul Adevărul,
Cetatenii elvetieni sunt chemati din nou la urne pentru a vota asupra limitarii imigratiei

In aceasta duminica, cetatenii elvetieni sunt chemati din nou la urne pentru a vota a doua oara asupra propunerilor de a limita imigratia, informeaza site-ul BBC. continuă pe Adevărul

Peste 3,2 milioane cetateni din Republica Moldova sunt asteptati duminica la urne pentru alegerea noului Parlament

Peste 3,2 milioane cetateni cu drept de vot din Republica Moldova sunt asteptati, duminica, la urne, cu prilejul alegerilor parlamentare, relateaza Agerpres. Acestia vor desemna, prin vot direct, cei 101 membri ai.

Ce face Simona Patruleasa pentru a ramane din nou insarcinata

Simona Patruleasa a adus, cu dificultate, pe lume o fetita, in urma cu trei ani, insa de atunci sansele de a ramane din nou gravida scad constant. Anul acesta, prezentatoarea de la Kanal D a pierdut o sarcina, insa nu renunta la speranta de a deveni din nou mama.

Principesa Margareta: 1 Decembrie este o zi mare, in care este bine sa fim uniti din nou

Familia Regala a pornit sambata intr-un drum simbolic cu trenul regal, pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, la aceasta calatorie, care se va incheia chiar pe 1 Decembrie, luand parte principesa Margareta, principele Radu, arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, dar si copii, batrani si ambasadori. Este o mare zi si este bine sa fim uniti din nou, a declarat, sambata dimineata, principesa mostenitoare Margareta, pe peronul garii regale Baneasa, transmite mediafax. ro.

Romeo Stavarache a ajuns din nou la spital

Primarul suspendat al municipiului Bacau, Romeo Stavarache, aflat in arest la domiciliu pentru coruptie, a ajuns miercuri din nou la spital din cauza problemelor cardiace, informeaza Mediafax.

Republica Moldova in fata unui nou test de maturitate democratica dupa cinci ani de schimbari majore pe scena politica

Cetatenii Republicii Moldova sunt chemati, duminica, la urne sa-si aleaga noul Parlament pentru un mandat de patru ani, dupa o perioada de cinci ani marcata de schimbari politice majore si numeroase crize.

CSMS Iasi spera din nou la salvare, dupa 3-0 cu Pandurii

CSMS Iasi a invins Pandurii la scor de forfait, trecandu-si astfel in cont prima victorie pe teren propriu a sezonului. Matulevicius autogol) si Bole au stabilit scorul pauzei, 2-0 pentru CSMS, iar Bosoi a incheiat socotelile in minutul 57. Oaspetii au incheiat meciul fara gol la poarta bosniascului Grahovac, desi au avut un om in plus pe aproape intreg parcursul reprizei a doua.

Comisia Europeana cere mobilizarea a 5.000 de medici din statele UE pentru lupta cu Ebola

Comisia Europeana cere mobilizarea a 5. 000 de medici din statele UE pentru lupta cu epidemia de Ebolaa in Africa de Nord. in acest sens, CE desfasoara un tur al capitalelor europene pentru a solicita un efort suplimentar in vederea combaterii epidemiei.

AIPC: O prevedere din proiectul Finantelor pentru legea pietei de capital lasa loc abuzurilor fata de minoritari

O modificare propusa de Ministerul Finantelor pentru legea pietei de capital permite ridicarea dreptului de preferinta al actionarilor si realizarea aporturilor in natura la capitalul social al societatilor listate in conditii mai putin restrictive decat in prezent, situatie ce poate avea consecinte negative semnificative asupra actionarilor minoritari, atrage atentia Asociatia Investitorilor pe Piata de Capital AIPC), intr-un comunicat transmis ieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )