Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liga Campionilor: Rezultate din turul trei preliminar/ Eliminarile lui Sparta Praga si Dinamo Zagreb, surprizele serii

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor: Rezultate din turul trei preliminar/ Eliminarile lui Sparta Praga si Dinamo Zagreb, surprizele serii

Steaua s-a calificat in play-off-ul Champions League dupa ce a castigat, fara emotii, meciul retur cu Aktobe, din Kazahstan, scor 2-1. Cum in tur fusese 2-2, campioana Romaniei a obtinut biletele pentru urmatoarea faza a competitiei. Iata si celelalte rezultate din partidele disputate marti si miercuri in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. continuă pe Hotnews

Antrenorul lui Aktobe, despre meciul decisiv cu Steaua, din turul trei preliminar Champions League

Steaua se va duela, miercuri, cu Aktobe, in mansa secunda a turului trei preliminar Champions League. Partida se va disputa pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. in meciul din Kazahstan, ros-albastrii au obtinut o remiza 2-2).

Victorie de moral pentru Viktoria Plze328;, inaintea returului cu Petrolul Ploiesti, din turul trei preliminar Europa League

Viktoria Plze328; a invins FK Jablonec, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-1. Partida s-a disputat in cadrul celei de-a doua etape a campionatului din Cehia. Gazdele vor intalni, joi, Petrolul Ploiesti, in returul turului trei preliminar Europa League, dupa ce prima mansa s-a incheiat la egalitate 1-1).

Champions League: Rezultate consemnate marti, in turul trei preliminar

Marti s-au disputat mai multe partide contand pentru mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. BATE Borisov si Standard Liege au obtinut calificarea in play-off-ul Champions League. Panathinaikos a parasit competitia.

CFR Cluj eliminata de Dinamo Minsk in turul trei preliminar al Ligii Europa

Formatia CFR Cluj a fost invinsa, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 0-0), de echipa Dinamo Minsk, in mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Europa. Astfel, clujenii au ratat calificarea in.

Live Text: Steaua- FK Aktobe, ora 20.30, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Steaua joaca in aceasta seara pentru un loc in play-off-ul Ligii Campionilor. Romanii primesc replica celor de la FC AKtobe, din Kazahstan si au prima sansa de calificare dupa ce in tur, cele doua echipe au remizat la 2.

Steaua - Aktobe 2-1/ Campioana s-a calificat in play-off-ul Champions League

Steaua s-a calificat in play-off-ul Champions League dupa ce a castigat, fara emotii, meciul retur cu Aktobe, din Kazahstan, scor 2-1. Cum in tur fusese 2-2, campioana Romaniei a obtinut biletele pentru urmatoarea faza a competitiei. Echipa lui Costel Galca se afla la doar doua partide distanta de faza grupelor din Liga Campionilor. Vladimir Gazzaev, antrenor Aktobe: Felicit echipa Steaua pentru calificare. Este echipa mai puternica. S-a vazut clar dupa cele doua meciuri. Liga Campionilor: Rezultate din turul trei preliminar/ Eliminarile lui Sparta Praga si Dinamo Zagreb, surprizele serii.

Suprize in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Rezultatele complete ale partidelor disputate miercuri

Rezultate inregistrate in partidele disputate miercuri in mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor nu au adus si surprize, dupa ce echipe cotate mult mai bine decat adversarii lor au fost eliminate.

Liga Campionilor. Salzburg si Zenit au intors rezultatele din tur si s-au calificat in playoff

FC Salzburg si Zenit St. Petersburg au evitat o eliminare prematura din Liga Campionilor, reusind sa castige meciurile din mansa a doua a turului trei preliminar si calificandu-se in playoff. Zenit a pierdut sur.

CFR Cluj, eliminata din Liga Europa

O seara trista pentru fanii lui CRR Cluj, dupa ce clujenii au fost eliminati din turul trei preliminar din Liga Europa.

Play-off Liga Campionilor: De ce este Legia Varsovia cel mai greu adversar posibil pentru Steaua

In play-off, ros-albastrii ar putea intalni gruparea poloneza pe care au eliminat-o anul trecut, in aceeasi faza. Legionarii si-au pastrat echipa, dar au alt antrenor, iar in turul trei au spulberat-o pe Celtic Glasgow 6-1, la general).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )