Libnet.ro
UNICEF

20:30

CFR Cluj evita prelungirile si se califica in Turul 3 al Europa League

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj evita prelungirile si se califica in Turul 3 al Europa League

CFR Cluj a avut o misiune ingrata in Serbia, de a invinge in fata a peste 10. 000 de fani sarbi veniti sa vada fosta campioana a Romaniei in mansa retur a confruntarii cu FK Jagodina. Guima a facut diferenta intr-un meci care se indrepta negresit spre prelungiri, scor 1-0, iar CFR Cluj completeaza astfel tabloul echipelor calificate in urmatorul tur al Europa League. Petrolul si Astra sunt celelalte formatii care au ajuns in turul III, in timp ce Steaua va intalni Aktobe in faza similara a Ligii Campionilor. continuă pe Online Sport

CFR Cluj, Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu si-au aflat adversarele din Turul 3 al Ligii Europa

CFR Cluj si Petrolul Ploiesti s-au calificat joi seara in Turul 3 preliminar al Ligii Euopa, acolo unde va intra si Astra Giurgiu. Tot joi seara, cele trei echipe romanesti si-au aflat si adversarele din acest stagiu.

CFR Cluj a invins FK Jagodina, scor 1-0, si s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Europa

Echipa CFR Cluj s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 1-0 0-0), formatia sarba FK Jagodina, in mansa secunda a turului doi preliminar al .

Liga Europa: CFR Cluj a invins Jagodina cu 1-0. Dinamo Minsk, viitoarea adversara

CFR Cluj a invins FK Jagodina, din Serbia, cu scorul de 1-0, in deplasare si a obtinut calificarea in turul al treilea preliminar al Ligii Europa. Clujenii au incheiat partida tur, de pe Cluj Arena, cu scorul 0-0.

Avancronica FK Jagodina-CFR Cluj (LIVE, 21:30)

CFR Cluj trebuie sa marcheze, joi seara, in deplasarea din Serbia pentru a emite pretentii la calificarea in turul 3 preliminar al Europa League dupa 0-0 in mansa tur din Romania.

MINUT cu MINUT EUROPA LEAGUE Flamurtari-Petrolul 1-3 si FK Jagodina-CFR Cluj 0-1

Atiurmaritin direct, LIVE TEXT, meciurile retur dintreFlamurtari siPetrolul 1-3si FK Jagodina siCFR Cluj 0-1. Rezultatele inregistrate in tur: Petrolul-Flamurtari 2-0 si, respectiv, CFR Cluj-FK Jagodina 0-0.

LIVE EUROPA LEAGUE FK Jagodina-CFR Cluj 0-0

Urmariti in direct, LIVE TEXT, meciurile retur dintreFlamurtari siPetrolul 1-3si FK Jagodina siCFR Cluj 21:30). Rezultatele inregistrate in tur: Petrolul-Flamurtari 2-0 si, respectiv, CFR Cluj-FK Jagodina 0-0.

LIVE EUROPA LEAGUE Flamurtari-Petrolul (20:00) si FK Jagodina-CFR Cluj (21:30)

Urmariti in direct, LIVE TEXT, meciurile retur dintreFlamurtari siPetrolul 20:00) si FK Jagodina siCFR Cluj 21:30). Rezultatele inregistrate in tur: Petrolul-Flamurtari 2-0 si, respectiv, CFR Cluj-FK Jagodina 0-0.

CFR Cluj, interesata de Europa League, nu de Cupa Ligii

CFR Cluj a fost eliminata, duminica, din optimile Cupei Ligii, dupa ce a pierdut cu 2-4 in fata celor de la CSMS Iasi. Tehnicianul ardelenilor, Vasile Miriuta, a declarat ca interesul formatiei sale era, oricum, pentru cupele europene.

CFR Cluj transfera un atacant de la Astra Giurgiu

Echipa CFR Cluj s-a inteles cu atacantul muntenegrean Mirko Ivanovski de la Astra Giurgiu, vicecampioana Romaniei.

Liga Europa: Petrolul si CFR lupta pentru calificarea in turul trei preliminar

Petrolul si CFR Cluj joaca, joi seara, meciurile decisive din turul al doilea preliminar al Ligii Europa. Ambele vor evolua in deplasare, Petrolul in Albania, cu Flamurtari, de la ora 20. 00, iar CFR in Serbia, cu FK Jagodina, de la 21.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )