Libnet.ro
UNICEF

07:45

CFR a primit un imprumut de 175 de milioane de euro din partea BERD

B1 B1,
CFR a primit un imprumut de 175 de milioane de euro din partea BERD

CFR a primit un imprumut de 175 de milioane de euro din partea Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare. Finantarea va ajuta administratorul infrastructurii feroviare sa-si restructureze bilantul si. continuă pe B1

BERD acorda CFR un imprumut de 175 milioane euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda un imprumut de 175 milioane euro Companiei Nationala de Cai Ferate CFR SA, cu scopul de a sprijini reformele in sectorul feroviar, potrivit unui comunicat de presa.

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare acorda CFR un imprumut de 175 milioane euro.

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a acordat un imprumut de 175 milioane euro companiei CFR SA, finantare care va ajuta administratorului infrastructurii feroviare sa-si restructureze bilantul, permitand plata datoriilor curente, potrivit Mediafax. Acoperirea datoriilor curente va elibera fonduri pentru investitii si lucrari de intretinere, care vizeaza imbunatatirea calitatii retelei feroviare, se arata intr-un comunicat al bancii. Imprumutul, distribuit in doua .

BERD a imprumutat CFR cu 175 milioane euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a acordat un imprumut de 175 milioane euro companiei CFR SA, finantare care va ajuta administratorului infrastructurii feroviare sa-si restructureze bilantul, permitand plata datoriilor curente.

Departamentul pentru Lupta Antifrauda: Romstrade a deturnat 6 milioane euro din fonduri UE, cumparand un Boeing si terenuri

Departamentul pentru Lupta Antifrauda arata intr-un raport ca Nelu Iordache si Romstrade au deturnat 6 milioane de euro din fondurile europene destinate constructiei autostrazii Nadlac-Arad, ultilizand 2.

Airbus a primit o comanda de 60 de avioane din partea Chinei

Grupul francez Airbus a primit o comanda de 60 de aeronave pentru pasageri A320 din partea companiei de stat China Eastern Airlines Corp. , comanda cu un pret de catalog de 5,4 miliarde de dolari, castigata la mai putin de doua saptamani dupa aplanarea unei dispute intre Uniunea Europeana si China cu privire la regulile ale emisiilor de dioxid de carbon ale aeronavelor de linie, relateaza Bloomberg, potrivit surselor de presa.

Corectii financiare de 198 milioane de euro pe POS DRU si de 10 milioane euro pe POS Mediu

Guvernul a aprobat in sedinta de marti, 27 noiembrie, printr-un Memorandum, taieri de fonduri in contul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POS DRU) de 198 milioane euro. In acelasi timp, Executivul a aprobat o Hotarare aplicarea de corectii financiare si pentru programul de Mediu, prima transa de taieri insumeaza peste 10 milioane euro. Mai multe informatii despre corectiile financiare, in declaratiile Ministrului Leonard Orban din data de 16 noiembrie. Vezi si explicatiilesecretarului de stat Razvan Cotovelea din data de 20 noiembrie.

Syscom 18 va livra echipamente de 3 milioane euro in Irak

Valoarea maxima a proiectelor derulate de Syscom 18 in ultimii trei ani, in Orientul Mijlociu - circa 5 milioane euro * in 2012, compania si-a propus sa aiba venituri de 13 milioane euro, cu 25% mai mult fata de anul trecut Compania autohtona de automatizari industriale si sisteme de masura Syscom 18 si-a extins activitatile si in Irak, in urma incheierii unui contract in valoare de trei milioane de euro.

BCR a tranzactionat peste 400 de milioane euro prin private banking

BCR a atins un volum de tranzactii de peste 400 de milioane euro anual, in produse de investitii administrate pentru clientii de private banking, datorita faptului ca piata locala a recuperat decalajul fata de pietele mature, in ceea ce priveste comportamentul investitional al clientilor cu resurse financiare semnificative.

DLAF: Iordache si Romstrade au deturnat 6 mil. euro din fonduri UE

Un raport al Departamentului pentru Lupta Antifrauda arata ca Nelu Iordache si compania Romstrade au deturnat 6 milioane de euro din fondurile europene destinate constructiei autostrazii Nadlac-Arad, Iordache utilizand 2 milioane de euro pentru.

Noi eforturi din partea SUA pentru cenzurarea Twitter

In urma cu ceva vreme anuntam faptul ca razboiul din fasia Gaza este transmis in direct pe Twitter. Acest lucru era posibil prin doua conturi de twitter, ale rebelilor palestinieni HAMAS) si si al armatei de eliberare israeliene IDF). Cum americanii au un talent deosebit de a se implica in orice conflict, oriunde in lume, se pare ca deja fac eforturi sa intrerupa si schimbul de replici de pe Twitter. Un grup format din 7 senatori republicani au facut un .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )