Libnet.ro
UNICEF

21:45

Champions League - Cum arata cele opt grupe

Hotnews Hotnews,
 Champions League - Cum arata cele opt grupe

Joi s-a tras la sorti componenta celor opt grupe ale Champions League, Sahtiorul lui Lucescu urmand sa joace cu Real si PSG. Arsenal este in grupa cu Bayern, iar Juventus, cu Manchester City. Primele meciuri se vor disputa pe 15 si 16 septembrie, iar a sasea etapa va fi pe 8 si 9 decembrie. continuă pe Hotnews

Cine este FC Astana, marea surpriza calificata in grupele Champions League

In grupele Champions League va juca una dintre cele mai mari surprize din istoria competitiei, echipa Astana din capitala Kazahstanului. FC Astana este practic un proiect guvernamental si a castigat campionatul national doar o singura data, fiind la a treia participare in cupele europene. Astana avea un coeficient UEFA extrem de mic 3,8), spre comparatie Steaua avand 40,2, iar Barcelona, 164,9.

Champions League: Spania, prima tara cu cinci echipe in faza grupelor

Primera Division este primul campionat din Europa care va avea nu mai putin de cinci echipe in faza grupelor din Champions League. Aceste formatii sunt FC Barcelona campioana en-titre a competitiei), Real Madrid, Atletico Madrid, Valencia si FC Sevilla.

LIVE Tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor (18:45). Cum arata cele patru urne valorice

Joi de la ora 18:45 va avea loc in Forumul Grimaldi din Monaco tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor, faza a competitiei unde s-au calificat cele mai bune 32 de echipe din Europa si nu numai pentru ca, in premiera, Astana din Kazahstan ajunge in grupe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2203 seconds )