Libnet.ro
UNICEF

22:00

Champions League: Meciuri echilibrate si fara surprize/ Bayern Munchen - Manchester City 1-0, victorie in min 90

Hotnews Hotnews,
 Champions League: Meciuri echilibrate si fara surprize/ Bayern Munchen - Manchester City 1-0, victorie in min 90

Seara de miercuri nu a adus surprize deosebite in Champions League, inregistrandu-se patru rezultate de egalitate. Bayern Munchen a invins-o in finalul meciului pe Manchester City, Barcelona a reusit doar o victorie la limita pe teren propriu in fata cipriotilor de la Apoel, doar Roma si FC Porto reusind scoruri fluviu care salveaza o seara saraca in goluri. vezi toate rezultatele serii. continuă pe Hotnews

Deutsche Bank si Bayern Munchen

Nu cu mult timp in urma am avut o discutie cu un oficial german din lumea finantelor si economiei. intre altele a venit vorba de fenomenul fotbalistic din Germania in conditiile in care Bayern Munchen castigase ultima editie a Ligii Campionilor performanta urmata de castigarea Cupei Mondiale din Brazilia de catre Germania).

Brahimi reuseste primul hattrick al sezonului in Champions League

Algerianul Yacine Brahimi este eroul serii de miercuri in UEFA Champions League dupa cele trei goluri marcate pentru FC Porto in meciul cu BATE Borisov.

Mircea Lucescu, pe locul trei in ierarhia antrenorilor cu cele mai multe prezente in Champions League - Este egalul lui Jose Mourinho

Mircea Lucescu va debuta, miercuri, intr-un nou sezon din Champions League, Sahtiorul sau urmand sa se dueleze cu Athletic Bilbao, in deplasare. Va fi meciul cu numarul 114 pentru tehnicianul roman, acesta aflandu-se in fata stagiunii cu numarul 13 din Liga Campionilor.

Champions League - Debuteaza un nou sezon (Programul disputelor si al televizarilor)

Un nou sezon din Champions League debuteaza marti, la startul competitiei gasindu-se 32 de echipe. Astazi vor putea fi vazute la treaba nume mari precum Liverpool, Real Madrid, Borussia, Arsenal sau Juventus. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor si al televizarilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )