Libnet.ro
UNICEF

14:00

Champions League: PSG, in optimi - Victorii pentru Real Madrid, Tottenham si Leverkusen Manchester City, doar remiza cu Atalanta (Rezultatele serii)

Hotnews Hotnews,
 Champions League: PSG, in optimi - Victorii pentru Real Madrid, Tottenham si Leverkusen Manchester City, doar remiza cu Atalanta (Rezultatele serii)

Real Madrid a reusit rezultatul serii in Champions League: 6-0 vs Galatasaray Florin Andone a jucat prima repriza). Tot miercuri, au mai castigat Tottenham, Bayer Leverkusen si PSG a obtinut calificarea in optimi), in timp ce Manchester City a scor doar un punct din deplasarea de la Bergamo 1-1 vs Atalanta), fundasul Kyle Walker intrand in poarta in ultimele minute, dupa eliminarea lui Bravo. Sahtior Donetk a obtinut in extremis o remiza in Croatia 3-3 vs Dinamo Zagreb), dupa ce la inceputul prelungirilor era condusa cu 3-1. continuă pe Hotnews

Victorii pentru Bayern si Juventus. Cele doua s-au calificat in optimi

Echipele Bayern Munchen si Juventus Torino au obtinut, miercuri, calificarea matematica in faza optimilor de finala in Champions League.

Champions League: Real Madrid, duel cu Galatasaray pe Bernabeu - Programul complet al serii

Real Madrid a obtinut prima victorie in Grupa A din Champions League in etapa precedenta, pe terenul celor de la Galatasaray scor 1-0). Madrilenii vor primi miercuri vizita formatiei pregatita de Fatih Terim, care merge pe Santiago Bernabeu hotarata sa obtina toate punctele. Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor de miercuri si televizarile.

VIDEO Recital pe Bernabeu: Real Madrid - Galatasaray 6-0

Real Madrid le-a oferit fanilor veniti pe Santiago Bernabeu un adevarat recital ofensiv, galacticii trecand cu 6-0 de Galatasaray Champions League, Grupa A). Rodrygo a reusit o tripla petru formatia pregatita de Zinedine Zidane.

Florin Andone, inainte de meciul cu Real Madrid: Daca vom intra cu gandul sa facem un egal, vom pierde

Atacantul roman Florin Andone a avertizat ca Galatasaray, echipa la care joaca din vara, nu trebuie sa joace pentru un rezultat de egalitate cu Real Madrid, miercuri seara, pe Santiago Bernabeu, in Liga Campionilor la fotbal, deoarece Real Madrid nu inceteaza sa mai fie Real Madrid, in ciuda lipsei sale de regularitate, transmite EFE.

Champions League: Barcelona vs Slavia Praga, Dortmund vs Inter si Chelsea vs Ajax, printre meciurile de marti

Etapa a patra a grupelor Champions League debuteaza marti si aduce dueluri extrem de interesante. Barcelona primeste pe Camp Nou vizita Slaviei Praga, dupa ce in runda precedenta a castigat la limita in deplasare 2-1). Borussia Dortmund vrea sa-si ia revansa in fata lui Inter Milano italienii au castigat cu 2-0 in tur), in timp ce Ajax spera sa dea lovitura pe Stamford Bridge, dupa ce Chelsea s-a impus cu 1-0 la Amsterdam. Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor si televizarile.

Champions League: Barcelona, tinuta in sah de Slavia Praga - Stanciu a jucat 63 de minute Leipzig a invins-o pe Zenit

Slavia Praga, cu Nicusor Stanciu prezent pe teren pana in minutul 63, a mai facut un meci excelent in Grupa F din Champions League si a scos un punct pe Camp Nou, scor 0-0, impotriva Barcelonei. in Grupa G, Leipzig s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Zenit Sankt Petersburg.

Zidane: Mbappe viseaza sa joace la Real Madrid

Zinedine Zidane, antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, a afirmat marti ca visul noului star al f.

Seara de cosmar pentru Florin Andone si Galatasaray

Pentru echipa turca Galatasaray Istanbul deplasarea de la Madrid cu Real va ramane una de referinta.

Next Gen ATP Finals: Victorii pentru Kecmanovic, De Minaur, Ymer si Sinner (Rezultatele zilei)

Sarbul Miomir Kecmanovic 20 ani, 60 ATP) si australianul Alex De Minaur 20 ani, 18 ATP) au obtinut, marti, primele lor victorii in Grupa A a turneului Next Gen disputat la Milano. in Grupa B, castigatorii primei zile au fost suedezul Mikael Ymer 21 ani, 73 ATP) si italianul Jannik Sinner 18 ani, 95 ATP).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )