Libnet.ro
UNICEF

01:05

Champions League. Real Madrid o spulbera pe Juventus Torino si e ca si calificata in semifinale

Antena3 Antena3,
Champions League. Real Madrid o spulbera pe Juventus Torino si e ca si calificata in semifinale

Real Madrid, castigatoarea ultimelor doua editii ale Ligii Campionilor la fotbal, a facut un pas mare spre semifinalele competitiei, marti seara, dupa ce a invins-o pe Juventus Torino cu scorul de 3-0 1-0), ch. continuă pe Antena3

Real Madrid o umileste pe Juventus la Torino. Ronaldo, gol de senzatie!

Real Madrid este cu un picior si jumatate in semifinalele Champions League dupa victoria, cu 3-0, obtinuta, miercuri seara, pe terenul lui Juventus Torino.

VIDEO Liga Campionilor, sferturi: Real Madrid o surclaseaza pe Juventus, la Torino, cu 3-0. Ronaldo, doua goluri, unul din foarfeca/ Bayern Munchen castiga la Sevilla, cu 2-1

Echipa Real Madrid a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 3-0 1-0), pe Juventus Torino, in mansa I a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, potrivit news. ro. Golurile au fost marcate de Ronaldo, in minutele 4 si 64, ultimul spectaculos, din foarfeca vezi video), si de Marcelo, in minutul 72. Si Bayern Munchen a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-1), pe FC Sevilla si a luat o optiune majora pentru calificare.

Champions League: Juventus vs Real Madrid (de la 21:45) - Finala din sferturi

Juventus vs Real Madrid a devenit, in ultimele sezoane, un clasic al Champions League, cele doua formatii fiind protagonistele finalei de anul trecut. La 10 luni distanta de la confruntarea care le-a adus galacticilor al 12-lea trofeu in cea mai importanta competitie intercluburi de pe Batranul Continent, Juve si Real se intalnesc pe Allianz Stadium, in prima mansa a sferturilor de finala. Ramane de vazut daca bianconerii vor reusi sa-si ia revansa pentru esecul care le-a spulberat visul. A doua partida a zilei le va aduce fata in fata pe Sevilla si Bayern Munchen.

Pariati pe Juventus - Real Madrid

Vedeti in aceasta pagina cotele meciului Juventus - Real Madrid, reeditarea finalei din sezonul precedent in Champions League.

Avancronica meciului Juventus Real Madrid

Echipele care in urma cu doar zece luni se infruntau cu trofeul pe masa la Cardiff au acum sansa unui nou duel. De aceasta data miza este calificarea in semifinalele UEFA Champions League.

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV si Look

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV si Look. JUVENTUS TORINO si REAL MADRID se infrunta in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, de la 21:45, LIVE VIDE.

Juventus-Real Madrid. Ronaldo a stabilit un nou record in Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo, 33 de ani, a stabilit inca un record in Liga Campionilor. Starul de la Real Madrid a deschis scorul in partida cu Juventus, din faza sferturilor de finala, si a devenit primul jucator din.

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR Liga Campionilor a ajuns in faza sferturilor de finala si revine in aceasta saptamana, dupa pauza prilejuita de meciurile echipelor.

Juventus Torino neinvinsa de 17 etape in Serie A: scor 3-1 cu AC Milan

Formatia Juventus Torino a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa AC Milan, intr-un meci din etapa a XXX-a a campionatului Italiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )