Libnet.ro
UNICEF

00:07

Real Madrid o umileste pe Juventus la Torino. Ronaldo, gol de senzatie!

Online Sport Online Sport,
Real Madrid o umileste pe Juventus la Torino. Ronaldo, gol de senzatie!

Real Madrid este cu un picior si jumatate in semifinalele Champions League dupa victoria, cu 3-0, obtinuta, miercuri seara, pe terenul lui Juventus Torino. continuă pe Online Sport

VIDEO Liga Campionilor, sferturi: Real Madrid o surclaseaza pe Juventus, la Torino, cu 3-0. Ronaldo, doua goluri, unul din foarfeca/ Bayern Munchen castiga la Sevilla, cu 2-1

Echipa Real Madrid a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 3-0 1-0), pe Juventus Torino, in mansa I a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, potrivit news. ro. Golurile au fost marcate de Ronaldo, in minutele 4 si 64, ultimul spectaculos, din foarfeca vezi video), si de Marcelo, in minutul 72. Si Bayern Munchen a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-1 1-1), pe FC Sevilla si a luat o optiune majora pentru calificare.

Champions League. Real Madrid o spulbera pe Juventus Torino si e ca si calificata in semifinale

Real Madrid, castigatoarea ultimelor doua editii ale Ligii Campionilor la fotbal, a facut un pas mare spre semifinalele competitiei, marti seara, dupa ce a invins-o pe Juventus Torino cu scorul de 3-0 1-0), ch.

Juventus-Real Madrid. Ronaldo a stabilit un nou record in Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo, 33 de ani, a stabilit inca un record in Liga Campionilor. Starul de la Real Madrid a deschis scorul in partida cu Juventus, din faza sferturilor de finala, si a devenit primul jucator din.

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV si Look

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE VIDEO in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM ProTV si Look. JUVENTUS TORINO si REAL MADRID se infrunta in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, de la 21:45, LIVE VIDE.

Champions League: Juventus vs Real Madrid (de la 21:45) - Finala din sferturi

Juventus vs Real Madrid a devenit, in ultimele sezoane, un clasic al Champions League, cele doua formatii fiind protagonistele finalei de anul trecut. La 10 luni distanta de la confruntarea care le-a adus galacticilor al 12-lea trofeu in cea mai importanta competitie intercluburi de pe Batranul Continent, Juve si Real se intalnesc pe Allianz Stadium, in prima mansa a sferturilor de finala. Ramane de vazut daca bianconerii vor reusi sa-si ia revansa pentru esecul care le-a spulberat visul. A doua partida a zilei le va aduce fata in fata pe Sevilla si Bayern Munchen.

Pariati pe Juventus - Real Madrid

Vedeti in aceasta pagina cotele meciului Juventus - Real Madrid, reeditarea finalei din sezonul precedent in Champions League.

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR Liga Campionilor a ajuns in faza sferturilor de finala si revine in aceasta saptamana, dupa pauza prilejuita de meciurile echipelor.

Juventus Torino neinvinsa de 17 etape in Serie A: scor 3-1 cu AC Milan

Formatia Juventus Torino a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa AC Milan, intr-un meci din etapa a XXX-a a campionatului Italiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )