Libnet.ro
UNICEF

19:15

China demareaza CEL MAI MARE PROIECT AGRICOL DIN LUME

Antena3 Antena3,
China demareaza CEL MAI MARE PROIECT AGRICOL DIN LUME

China intentioneaza sa cheltuiesca cateva miliarde de yuani pentru a cumpara teren agricol in Ucraina, in cadrul unui proiect care are toate sansele sa devina cel mai mare proiect agricol peste hotare al. continuă pe Antena3

DESERTEC este cel mai mare proiect planetar si calea prin care poate fi asigurat viitorul energetic al lumii

Cercetatorii au un nou proiect cu care vor sa asigure viitorul energetic al planetei. Se numeste DESERTEC si se va ocupa intr-o anumita proportie cu producerea de energie, exploatand radiatiile sololare gratuite si inepuizabile) si va incerca desalinizarea apei. De asemenea, nu este omisa securitatea climaterica.

Oltean: Rosia Montana, cel mai neconstitutional proiect de lege trimis Parlamentului de Guvern.

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean considera ca Rosia Montana este cel mai neconstitutional proiect de lege trimis Parlamentului de Guvern, din 1990 incoace, iar in eventualitatea in care el va fi votat in forma actuala, PDL este hotarat sa il conteste la Curtea Constitutionala, transmite Mediafax. PDL si-a exprimat foarte clar pozitia. Am spus ca suntem pentru investitii in domeniul minier, ca suntem pentru crearea de locuri de munca si orice initiativa de acest fel a Guvernului Ponta va .

Cel mai mare regret al sefului Microsoft - Ratarea intrarii pe segmentul telefoanelor mobile acum un deceniu

In 2007, la doar cateva zile de la prezentarea primului iPhone, Steve Ballmer se arata relaxat spunand despre smartphone-ul Apple ca e un aparat nu prea grozav de trmis e-mail-uri. Acum, Ballmer recunoaste ca cel mai mare regret al sau este ca Microsoft nu a intrat pe segmentul telefoanelor mobile la inceputul anilor 2000 cand ar fi fost deschizatoare de drumuri.

Romania ocupa locul 45 in topul tarilor cu cea mai mare libertate economica din lume

Romania se afla pe locul 45 in topul tarilor cu cea mai mare libertate economica din lume, avand un scor de 7,32 de puncte din 10. Tara noastra se afla in crestere cu 6 locuri fata de 2012, cand avea un.

Romania ocupa locul 45 in topul tarilor cu cea mai mare libertate economica din lume.

Romania se afla pe locul 45 in topul tarilor cu cea mai mare libertate economica din lume, potrivit unui clasament citat de b1. ro. Pe primul loc se afla Hong Kong, cu un scor de 8,97 din 10 puncte, fiind urmat de Singapore, Noua Zeelanda, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Insulele Mauritius, Finlanda, Bahrein, Canada si Australia. Tara noastra se afla in crestere cu 6 locuri fata de 2012, cand avea un scor de 7,28 puncte, potrivit institutului canadian de cercetare Fraser. Raportul anual Economic .

FOTO La Munchen a inceput Oktoberfest, cel mai mare festival al berii din lume

Pe langa alegerile parlamentare care au loc in acest moment in Germania s-a dat startul petrecerilor la Oktoberfest, cel mai mare festival al berii din lume. Timp de doua saptamani, in centrul orasului Munchen vor curge milioane de litri de bere, iar turistii vor savura zecile de preparate traditionale germane.

[VIDEO] Buffett: FED este cel mai mare fond de hedging din istorie

Miliardarul american Warren Buffett a comparat Rezerva Federala Fed) a Statelor Unite cu un fond de hedging, datorita abilitatii institutiei de a obtine profit din achizitiile de obligatiuni, in conditiile in care activele acumulate depasesc 3. 000 de.

Demn de Cartea Recordurilor: cum arata cel mai mic automobil legal din lume

Pasiunea pentru masini l-a propulsat pe un american din Texas direct in Cartea Recordurilor! Acesta a reusit sa construiasca cea mai mica masina legala din lume.

Este cel mai grav DEZASTRU NATURAL din istoria tarii. Peste 50 de oameni au murit

Inundatiile fac ravagii in Mexic, unde statiunea Acapulco a fost acoperita de ape in plin sezon turistic. Mexicul se confrunta cu unul dintre cele mai grave dezastre naturale din istoria tarii, dupa trecerea.

Badea: caruta cu prosti s-a rasturnat pe net. E locul cel mai manipulat, cel mai stupid

Internetul este locul cel mai manipulat si neinformat din toate cele existente, a concluzionat Mircea Badea, joi, la Antena 3. Caruta cu prosti s-a rasturnat pe net. E locul cel mai manipulat, cel mai stupid,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )