Libnet.ro
UNICEF

20:30

China ar putea investi 12 miliarde de dolari in sectorul energetic din Turcia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China ar putea investi 12 miliarde de dolari in sectorul energetic din Turcia

Turcia si China negociaza o eventual investitie de 10-12 miliarde de dolari in zacamantul carbonifer si termocentrala Afsin-Elbistan, a declarat duminica seara ministrul turc al Energiei, Taner Yildiz, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Turcia discuta cu China un proiect energetic cu investitii de 10-12 miliarde de dolari

Turcia si China discuta un acord pentru investitii de 10-12 miliarde de dolari in proiectul energetic Afsin-Elbistan. Acestea constau in exploatarea resurselor de carbune si o centrala electrica in sudul .

Business B1 la zi: Exxon Mobil a obtinut un profit de 9,1 miliarde dolari in primul trimestru, peste asteptarile analistilor

Exxon Mobil a obtinut in primul trimestru un profit de 9,1 miliarde dolari, in scadere de la 9,5 miliarde dolari in urma cu un an, dar peste asteptarile analistilor, iar pentru acest an a alocat pentru.

Nokia va investi 100 mil. dolari pentru tehnologii destinate automobilelor inteligente

Nokia, candva cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, are in plan investitii de 100 de milioane de dolari, suma care va fi indreptata spre dezvoltarea unui concept si al unei tehnologii pentru un automobil inteligent, scrie presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2664 seconds )